Η Κατερίνα Γιατζόγλου όσο μεγαλώνει γίνεται τόσο πιο σeξι και εντυπωσιακή. Στο κατώφλι των 60 διατηρεί κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της γυναίκες. Προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και αναστάτωσε τους followers της όταν πόσταρε βίντεο να περπατάει topless στην παραλία.

«Αυτό τον Αύγουστο να πεις τα “ναι” που λαχτάρησες και τα “όχι” που φοβήθηκες….Καλημέρα αγάπες μου», έγραψε στη λεζάντα.

Μια… αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφίνα Λαζαράκη.

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τη ζωή της στην Ισπανία και τις υποχρεώσεις της εκεί προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η όμορφη ηθοποιός και χορεύτρια είναι εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα και αξιοποιεί δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της, αφού επισκέπτεται τα αγαπημένα της μέρη μαζί με τις φίλες της.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η Σοφίνα Λαζαράκη βρίσκεται σε ένα μαγευτικό μέρος και χαίρεται τις ομορφιές της φύσης. Τόσο εκείνη όσο και η παρέα της κολυμπούν στη λίμνη και ηρεμούν χαζεύοντας το ξεχωριστό τοπίο. Σε δύο από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, η Σοφίνα Λαζαράκη ποζάρει γuμνή και εντυπωσιάζει με το γυμνασμένο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες:
View this post on Instagram

Αντίοο

A post shared by Σοφίναα (@sofina_lazaraki) on

Η Χριστίνα Πάζιου είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της ως γυμνάστρια σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές και μία από τις πιο σέξι παρουσίες.

Εκτός όμως από την γυμναστική, η Χριστίνα αρέσκεται συχνά-πυκνά να προκαλεί το ανδρικό κοινό με σeξι φωτογραφίες της, είτε φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι, είτα ακόμη ποζάροντας ολόγυμνη, όπως αυτή την φορά που «σέρβιρε» πρωινό στην μπανιέρα topless.
View this post on Instagram

🇧 🇷 🇪 🇦 🇰 🇫 🇦 🇸 🇹 𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐝 🍉🥝🍍🍌

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Εντυπωσιάζει κάθε φορά με την ομορφιά της, το καλλίγραμμο κορμί της και τη θετική της αύρα η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η οποία μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο είναι 55 ετών και παραμένει απόλυτα εκθαμβωτική, μαγεύοντας τόσο τους γύρω της όσο και τους διαδικτυακούς της φίλους με τη γοητεία της.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πόζαρε χαμογελαστή και topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και ένα ανοιχτό καφτάνι. Όπως ήταν λογικό, η ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια.

View this post on Instagram

Sunshine bikini bottoms and my favourite Lizzie Robe - which is now 70% off 😍😍😍 www.elizabethhurley.com

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Η Rita Ora είναι αναμφίβολα μία από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού. Η 29χρονη αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ίμπιζα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ίμπιζα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της. «Ποιος άλλος βαριέται όταν κάνει ηλιοθεραπεία;», αναρωτήθηκε. Αυτή ήταν και η αφορμή για την τραγουδίστρια, ώστε να ανεβάσει μία σειρά από topless φωτογραφίες! Η Rita Ora σίγουρα δεν θέλει να έχει τις γραμμές από το μπικίνι στο μαύρισμά της και έτσι είπε να ποζάρει καλύπτοντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία.
View this post on Instagram

sunbathing series. Starts now.... who else gets bored when sunbathing? 🌞

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Το μοντέλο, Εύη Ιωαννίδου, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων δημοσίευσε μια αισθησιακή φωτογραφία.

Ποζάρει νωχελικά, ενώ φοράει μόνο με το εσώρουχό της καλύπτοντας το στήθος του μόνο με τα χέρια.

«Κάποιες φορές είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου, κανείς δεν μπορεί να σε πληγώσει χωρίς την άδειά σου», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Εύη Ιωαννίδου.
View this post on Instagram

sometimes it’s better to be alone , nobody can hurt you. 🔒

A post shared by @ eviioannidou_official on

Το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret, πόσταρε φωτογραφία από τη Μύκονο και... ανέβασε τη θερμοκρασία.... Η 35χρονη Βραζιλιάνα καλλονή Isabel Goulart μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και διάσημο Γερμανό ποδοσφαιριστή Kevin Trapp, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί της Μυκόνου και το διάσημο μοντέλο φροντίζει να αναστατώνει τους followers της στο Instagram με σέξι πόζες της από το νησί των ανέμων. Το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret, τώρα πόζαρε τόπλες στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει με τον σύντροφό της, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και οι φαν της ξετρελάθηκαν με τη νέα σέξι πόζα της. Δείτε την Isabel, να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μια μακριά κοτσίδα και να απολαμβάνει τον καφέ της, ενώ διαβάζει ένα βιβλίο, με τα οπίσθια της να είναι σε πρώτο πλάνο.
View this post on Instagram

Disconnect to reconnect 📖☀️

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Η Λάουρα Νάργες πέρασε μέρος σων διακοπών της στην Ελαφόνησο και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό όταν πέταξε το πάνω μέρος από το μαγιό της ποζάροντας τόπλες στην παραλία. Στη συνέχεια πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram.
View this post on Instagram

I can sea clearly now 🐠 ______________________________________________<3 #beachvibes #ilovegreece

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες. Πόζαρε λοιπόν τόπλες και ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία ακολουθώντας το κλίμα των ημερών. Όπως θα έχετε προσέξει, τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα σωρό ασπρόμαυρες φωτογραφίες να ανεβαίνουν στους λογαριασμούς των γυναικών στο κίνημα #womensupportingwomen. Έτσι, στο εν λόγω challenger θέλησε να λάβει μέρος και η Κατερίνα Ζαρίφη. Οι γυναίκες κακοποιούνται Οι γυναίκες όμως έχουν φωνή Αυτό το challenge ξεκίνησε από το τραγικό συμβάν μιας ακόμα δολοφονίας μιας 27 χρονης Τουρκάλας απ τον πρώην σύντροφο της. Γιατί? Γιατί έτσι. Οι γυναικοκτονίες είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα στη γειτονική χώρα, όπου νέα περιστατικά ξυλοδαρμού και δολοφονιών εις βάρος γυναικών σημειώνονται σε καθημερινή βάση. Μόλις τους πρώτους έξι μήνες του 2020, 146 γυναίκες συνολικά έχουν δολοφονηθεί, ενώ από το 2012 ο αριθμός των γυναικοκτονιών έχει διπλασιαστεί, κυρίως λόγω έλλειψης σοβαρών αποτρεπτικών κυρώσεων καθώς και μιας σειράς κυβερνητικών πολιτικών που προστατεύουν τους άνδρες θύτες. Οι γυναίκες είναι ΕΔΩ @parthena_chorozidou_ @klelia_pantazi challengeaccepted #womensupportingwomen #girlpower #stopkillingwomen»
View this post on Instagram

Είμαστε ασπρόμαυρες γιατί το χρωμα δεν έχει σημασία... Οι γυναίκες δολοφονούνται. Οι γυναίκες κακοποιούνται Οι γυναίκες όμως έχουν φωνή Αυτό το challenge ξεκίνησε από το τραγικό συμβάν μιας ακόμα δολοφονίας μιας 27 χρονης Τουρκάλας απ τον πρώην σύντροφο της. Γιατί? Γιατί έτσι. Οι γυναικοκτονίες είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα στη γειτονική χώρα, όπου νέα περιστατικά ξυλοδαρμού και δολοφονιών εις βάρος γυναικών σημειώνονται σε καθημερινή βάση. Μόλις τους πρώτους έξι μήνες του 2020, 146 γυναίκες συνολικά έχουν δολοφονηθεί, ενώ από το 2012 ο αριθμός των γυναικοκτονιών έχει διπλασιαστεί, κυρίως λόγω έλλειψης σοβαρών αποτρεπτικών κυρώσεων καθώς και μιας σειράς κυβερνητικών πολιτικών που προστατεύουν τους άνδρες θύτες. Οι γυναίκες είναι ΕΔΩ @parthena_chorozidou_ @klelia_pantazi #challengeaccepted #womensupportingwomen #girlpower #stopkillingwomen

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on

H Bella Hadid είναι ένα μοντέλο που μας αρέσει για τις τέλειες street style εμφανίσεις της αλλά και για τις υπέροχες φωτογραφήσεις που συμμετέχει. H τελευταία της δουλειά είναι για τo concept store Chaos όπου συμμετέχει στην καμπάνια του ποζάροντας στο φακό topless φορώντας μόνο… αξεσουάρ Chanel! To λονδρέζικο label κάνει ένα αφιέρωμα στα πολυτελή αλλά και high tech αξεσουάρ του οίκου Chanel για την νέα σεζόν όπου συμμετέχουν εκτός από την Bella Hadid πολλές ακόμη διάσημες όπως: Kendall Jenner, Margaret Qualley και πολλά ακόμη super models.
View this post on Instagram

Hope U smile when U miss me ☺️

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Η Κάτια Ταραμπανκό αναδείχθηκε η μία από τις δύο νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model. Όπως αποδείχθηκε και μέσα από το παιχνίδι διέθετε κάποια εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ. Η ίδια μετά την έξοδό της από το GNTM προωθεί τη δουλειά της μέσα από το Instagram. Σε καθημερινή βάση ανεβάζει φωτογραφίες της είτε από δουλειές που κάνει είτε από την καθημερινότητά της. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Κάτια ποζάρει τόπλες στο φακό και τα likes πέφτουν βροχή.
View this post on Instagram

Ohh baby girl when you dance like that When you love like that🌪

A post shared by Κάτια Ταραμπάνκο /Tarabanko (@kweenkatyatar) on

Η εκρηκτική καλλονή πόζαρε για ακόμη μια φορά στον φωτογραφικό φακό και κατάφερε να αναστατώσει το Instagram! Φορώντας μόνο το bikini bottom της και μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα, φωτογραφήθηκε topless κρατώντας ένα πορτοκάλι και ξετρέλανε τους χιλιάδες διαδικτυακούς της ακόλουθους! Βέβαια, εδώ να τονίσουμε ότι τα μακριά ξανθά μαλλιά της κάλυπταν το πληθωρικό της στήθος αλλά κατάφερε και πάλι να καθηλώσει τον ανδρικό πληθυσμό.
Η Madonna συνεχίζει τις ιδιαίτερες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε είναι ημίγυμνη στο μπάνιο της, πάντα με τις πατερίτσες της μαζί. Η Madonna ενώνει τη φωνή της με διαδηλωτές στο Λονδίνο Η «βασίλισσα της pop» ποζάρει topless και χωρίς μακιγιάζ στο μπάνιο του σπιτιού της. Ωστόσο, δείχνει αρκετά ταλαιπωρημένη, μιας και πρόσφατα έκανε επέμβαση στο γόνατό της. Στα 61 της, η Madonna έχει ένα άψογο κορμί, όμως τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρείται αρκετά.
View this post on Instagram

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on