Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τον Απρίλιο του 2019 γεννήθηκε ο γιος τους, Αρίωνας, ο οποίος πλέον πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά τους.

Αν και ο τραγουδιστής είναι αρκετά φειδωλός σε αναρτήσεις που αφορούν την οικογένειά του, η Τζένη Θεωνά μοιράζεται μαζί μας αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους εντός κι εκτός σπιτιού.

Τις τελευταίες μέρες, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας.

Πριν από δύο μέρες, ο Δήμος ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της διάσημης μαμάς αγκαλιά με τον γιο τους και χθες μία εξίσου τρυφερή φωτογραφία ανέβασε και η Τζένη Θεωνά.

«Ερωτεύτηκα πάλι σήμερα. Αλλά νομίζω ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο σε αυτή την σχέση» σχολίασε ανεβάζοντας δύο απίθανες φωτογραφίες του Δήμου Αναστασιάδη αγκαλιά με τον μικρό Αρίωνα. Μπαμπάς και γιος είναι ξαπλωμένοι σε μία αιώρα και ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές.