Η  Ιωάννα Τούνη έκανε τις διακοπές της σε πολλά νησιά και δεν σταματούσε να μοιράζεται στιγμιότυπα από το πως περνούσε. Ένα από αυτά ήταν και η topless πόζα της, στην Σαντορίνη μαζί με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks.










Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητας της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι έκανε πριν λίγες ημέρες, όπου δημοσίευσε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου, πόζαρε topless με φόντο την εντυπωσιακή θέα του νησιού και εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το καλλίγραμμο κορμί της.


Η Λάουρα Νάργες πρόσφατα επισκέφθηκε την Ελαφόνησο απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά των παραλιών.

Η παρουσιάστρια πέρασε λίγες ημέρες παρέα με φίλους της και τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με τις σέξι καμπύλες της όταν εμφανίστηκε με μαγιό στηην παραλία.

Θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία πιο σeξι και έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της και πόζαρε τόπλες ποστάροντας στη συνέχεια τη φωτογραφία στην σελίδα της στο Instagram.

Λάουρα Νάργες 1

Η Ασημίνα Ιγγλέζου διαθέτει ένα κορμί «δυναμίτη», το οποίο προκαλεί τις αισθήσεις και τις φαντασιώσεις του ανδρικού κοινού και η ίδια δεν διστάζει να επιδεικνύει κάθε σπιθαμή του.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν λίγο καιρό πόζαρε ολόγυμνη στην εξοχή, κρεμώντας αστακούς! Όπως ήταν αναμενόμενο, «έπεσε» ξανά το Instagram από τα likes και τα comments στη φωτογραφία της, με τους άντρες να παραμιλούν και τις γυναίκες να ζηλεύουν το τέλειο κορμί της Ασημίνας.

f
φφφ

 

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η Δήμητρα Αλεξανδράκη το επιβεβαιώνει με την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram. Η Δήμητρα πόζαρε ολόγυμνη διαφημίζοντας τα κοσμήματά της τα οποία όμως κανείς δεν τα είδε καθώς όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes πέφτουν βροχή…
View this post on Instagram

•giveaway• Εγώ και τα υπέροχα κοσμήματα μου 🐒 🙈 Σας έχω δωράκι όλα τα κοσμήματα που φοράω στο λαιμό , στο χέρι και στο πόδι ! (Όχι εμένα) 😜 Για να τα αποκτήσετε .. Τα βήματα απλά .. ___________________________________ Like : my photo ___________________________________ Follow: @allof.gr ___________________________________ Comment : tag 3 friends ___________________________________ Καλή επιτυχία κοριτσάρες ! ☘️ Ο διαγωνισμός λήγει σε 1 εβδομάδα ! ___________________________________ 📸: @pauline_niarchou_photography

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) on

Η Κατερίνα Στικούδη την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία και το instagram… έπεσε! Η σέξι τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της που είναι εντελώς γυμνή στην ντουζιέρα της και προκάλεσε… λιποθυμίες στους ακολούθους της.
Η Φιλίτσα Καλογεράκου βρέθηκε στο Ναύπλιο για διακοπές. Μπορεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης να κολυμπάει ολόγυμνος ωστόσο η γνωστή ηθοποιός αρκέστηκε στο να βγάζει μόνο το πάνω μέρος του μαγιό της και να απολαύσει τις βουτιές της. Η «Μαρκέλλα» της σειράς «Μαρία η άσχημη» πόζαρε τόπλες στην παραλία και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram. «Αν δεν θες να χάσεις τα μάτια και το μυαλό σου, να ακολουθείς τον ήλιο περπατώντας στη σκιά», έγραψε στη λεζάντα.
H Ευρυδίκη από το My Style Rocks μας έχει μείνει αξέχαστη. Για όσους έκαναν το λάθος και την έχουν ξεχάσει (για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνουμε), εκείνη φροντίζει να τους το θυμίζει. Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Ευρυδίκη εμφανίστηκε ολόγυμνη σε πισίνα, προσθέτοντας το μήνυμα: «Γυμνοί και ελεύθεροι ! Έτσι πρέπει να είμαστε. Το είπε και ο κύριος @thanasisefthymiadis και κάτι ξέρει γιατί ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος! Εξάλλου όπως λέει εκείνος, ένας Σοφός είπε πως ‘ό,τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραζώνει’. Αχ ποσό συμφωνώ! Δοκιμάστε το είναι ιαματικό».
uyyhtrhrtrt