Χαμός στη showbiz από την φαινομενικά άγρια κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Στικούδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου, οι οποίες «μαλλιοτραβήχτηκαν» στο instagram με την διαμάχη αυτή να γίνεται viral. 

Η αλήθεια βέβαια αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά και όπως πολύ καλά είχαν υποψιαστεί οι περισσότεροι, η κόντρα τους ήταν fake και ένα διαφημιστικό κόλπο για τη νέα τους κοινή δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οι ιστορίες μας». 

Το τραγούδι από τις πρώτες κιόλας ώρες απέσπασε χιλιάδες προβολές στο Youtube, ενώ μέχρι σήμερα καταγράφει πάνω από 430.00 προβολές...

Η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την υποτιθέμενη «κόντρα» τους και την κυκλοφορία του τρααγουδιού τους δεν σταματούν να ποζάρουν μαζί στο Instagram, φορώντας τα μπικίνι τους και ταράζουν με τα κορμιά τους.

Οι δύο τραγουδίστριες -και όπως φαίνεται από τις κοινές τους διακοπές- και πολύ καλές φίλες βρέθηκαν στο νησί της Νάξου, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους και παράλληλα προωθούν το νέο τους κομμάτι. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους αναρτούν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο που κατακλύζονται από like και σχόλια. 

Αυτή τη φορά οι δύο τραγουδίστριες θέλησαν να κάνουν μια κοινή πασαρέλα, φορώντας τα μπικίνι τους. Έπειτα, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους της...