Λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

Γάμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί στην περιοχή υπήρχαν σεκιούριτι παντού, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι φίλοι τους, Βαγγέλης και Μαριάννα Τσουκαλά.

Επιπλέον, τα ηνία της διασκέδασης στο πάρτι που ακολούθησε ανέλαβαν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Τάμτα εκτινάσσοντας το κέφι στα ύψη.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Το ζευγάρι φέρεται αρχικά να είχε προγραμματίσει ο γάμος τους να γίνει στο Δεσποτικό, το υπέροχο αυτό νησάκι απέναντι από την Αντίπαρο.

Ωστόσο τα σχέδια της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη άλλαξαν και τελικά θα παντρευτούν απόψε στο όμορφο Αγράρι, με τη χρυσαφένια αμμουδιά, τα γαλαζοπράσινα νερά και το όμορφο τοπίο του.

Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, η λαμπερή νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο νυφικό της, δημιουργία του Vrettos Vrettakos, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έφτασε στον χώρο τελετής μέσω φουσκωτού σκάφους, καθώς η θαλαμηγός της οικογένειας ήταν προσαραγμένη σε άλλο σημείο.

Το μυστήριο έλαβε χώρα σε κλειστό κύκλο 120-150 ατόμων και ιδιαίτερη αίσθηση στη δεξίωση προκάλεσαν τα δεκάδες βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό πλήρως εναρμονισμένα με τη μουσική υπόκρουση.

Δείτε το παρακάτω βίντεο