Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο μεγάλος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αρραβωνιάστηκε στις αρχές Ιουλίου την εκλεκτή της καρδιά του, Νίκολα Πελτζ, κόρη του Αμερικανού μεγιστάνα, Νέλσον Πελτζ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο μοιράστηκε τρυφερά ενσταντανέ στο Instagram από τον πριβέ αρραβώνα.

Στις φωτογραφίες, ο 21χρονος Μπρούκλιν και η 25χρονη Νίκολα αγκαλιάζονται και φιλιούνται λίγο αφότου ο "γαμπρός" γονατίζει μπροστά στην αγαπημένη του, προσφέροντάς της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε 350.000 ελβετικές λίρες, περίπου 325 χιλιάδες ευρώ. Λίγο αργότερα η Νίκολα πέφτει στην αγκαλιά του 78χρονου πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Can’t imagine a life without you baby ❤️ you make me feel so special and make me laugh all the time x I will always take care of you and will always have your back ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧 (@brooklynbeckham) στις

"Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα μωρό μου, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστός και με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Θα σε φροντίζω πάντα και θα σε προστατεύω" έγραψε στην ανάρτησή του ο πρωτότοκος Μπέκαμ.

Ο γιος των Μπέκαμ αρραβωνιάστηκε - Η στιγμή που γονατίζει μπροστά στη Νίκολα Πελτζ με το "ταπεινό" δαχτυλίδι των 325.000 ευρώ.

O εκκεντρικός florist των διασήμων πίσω από τον παραμυθένιο, ρομαντικό στολισμό "Μπρούκλιν είσαι όλος μου ο κόσμος!" έγραψε η Νίκολα στη δική της ανάρτηση. Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό ζευγάρι σχεδιάζει δύο διαφορετικές γαμήλιες τελετές μέσα στο 2021, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, ποσό το οποίο θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης.

Ο ένας γάμος θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζουν οι γονείς του γαμπρού, και ο άλλος στη Φλόριντα όπου ζουν οι γονείς της νύφης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

brooklyn you’re my world

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nicola (@nicolaannepeltz) στις