Για τη σχέση της με τον Snik αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα σε παρουσίαση εκπομπής μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώην κριτής του GNTM μάλιστα αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Με μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Βημαgazino, Στον Γιώργο Νάστο, η Hλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται πολλά από τα "απόρρητα" της πολυσυζητημένης σχέσης της με τον Snik, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει και για το πόσο τα περιοδικά και οι εφημερίδες με την διαρκή προβολή μετατρέπουν τις σκηνές της ιδιωτικής της ζωής σε δημόσιο θέαμα.

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους Μιλώντας για τη σχέση της ανάμεσα σε άλλα είπε: Είστε σε μια πολυσυζητημένη σχέση με τον ράπερ Snik. Προσπαθείτε να την προστατεύσετε από τα αδιάκριτα βλέμματα; "Μια αληθινή σχέση δεν μπορεί να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τον άνθρωπο σου θέλεις να βγεις μια βόλτα, θα πάτε μαζί στο σουπερμάρκετ ή για να αγοράσετε κάτι για το σπίτι, θα χρειαστεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον σε δραστηριότητες που αναγκαστικά γίνονται δημόσια. Δεν θα ήθελα ποτέ οι αντιδράσεις των άλλων να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας".

Τι σας έχει δέσει; "Συναισθηματικά είμαστε σαν μικρά παιδιά. Μοιάζουμε πολύ, ταιριάζουμε στην καθημερινότητα και είμαστε αληθινοί. Μιλάμε ξεκάθαρα, δεν λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον, και αλληλοϋποστηριζόμαστε ουσιαστικά. Έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά. Είμαστε λίγο και φίλοι, περνάμε καλά μαζί".

Το προφίλ του κακού παιδιού που έχει πλασάρει σας προβλημάτισε καθόλου; Ή το θεωρείτε μέρος του παιχνιδιού στο είδος που υπηρετεί; "Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης (σ.σ. το ονοματεπώνυμο του Snik είναι Δημήτρης Γιαννούλης) παίζει κάποιο παιχνίδι ώστε να είναι επιτυχημένος. Έτσι τον γνώρισα, είναι αυτός που είναι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα σε αυτόν. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει, θα μπορούσε να είναι και χτίστης. Δεν θα έκανα ποτέ σε έναν χτίστη επαγγελματικές παρατηρήσεις. Τον έχω αγαπήσει και αποδεχτεί όπως είναι και εκείνος αντίστοιχα εμένα". Τα τραγούδια του τα ακούτε φαντάζομαι.

Τι άλλο ακούτε; "Ακούω Snik, ναι. Ακούω όμως τα πάντα. Εχω αδυναμία στην ελληνική μουσική γιατί όταν ζούσα στο εξωτερικό ήταν η καθημερινή μου σύνδεση με τη χώρα μου. Επινα ελληνικό καφέ που είχα πάντα μαζί μου και άκουγα ελληνικά τραγούδια".