Εδώ και δύο εβδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν ακόμα πιο δυναμικά.

Τώρα η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Σαντορίνη με τον αγαπημένο της και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της ολόσωμο μαγιό.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τέλειες αναλογίες και σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει τα μυστικά της σιλουέτας της.

Η παρουσιάστρια είχε πει: «Είναι ιδανική γυμναστική για ανθρώπους που έχουν γυμναστεί ελάχιστα ή και καθόλου, σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Οι ασκήσεις ρυθμίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος μας, ενώ τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στην ενδυνάμωση και τη σύσφιγξη. Παράλληλα, το pilates βοηθάει στο να αποκτήσουμε περισσότερη ισορροπία. Ειδικά νια εμάς ας γυναίκες είναι ιδανικό. Μπορείτε να πετύχετε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλη αύξηση στην ευλυγισία του σώματος σας.

Πολύ σημαντικό είναι ότι, ενώ σφίγγει το σώμα, χαλαρώνει ταυτόχρονα το πνεύμα. Έτσι, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στην απόλυτη αρμονία. Τέλος, βοηθάει σημαντικά στην απώλεια βάρους και στην καύση του περιττού λίπους, αν και η αλήθεια είναι ότι για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να βάλετε στη ζωή σας και την αερόβια προπόνηση. Προσπαθήστε να κάνετε pilates 2-3 φορές την εβδομάδα» και φυσικά προσέχει τη διατροφή της.