Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Μυρτώς Κοντοβά στην τηλεοπτική μυθοπλασία είναι γεγονός μιας και έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη νέα της σειρά. Παράλληλα, το comeback αυτό μπορεί να θεωρηθεί διπλό, αφού το ΜΕGΑ, με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στον τομέα της μυθοπλασίας, επιστρέφει δυναμικά στην παραγωγή ελληνικών σειρών.

Σύμφωνα με την «ON time, η πολυτάλαντη συγγραφέας τα έχει βρει με το κανάλι της Συγγρού και μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Η επάνοδος αυτή δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάτι όλλο παρό μόνο με κωμωδία, αφού η Μυρτώ Κοντοβά έχει συνδέσει το όνομα της με ποικίλες επιτυχίες του είδους, όπως το «Μίλα μου Βρώμικα», πάλι στο ΜΕGΑ, και τα «Υπέροχα πλάσματα» στον Alpha.

Οι σειρές αυτές, κατά κύριο λόγο, χαρακτηρίζονται από τις ιδιαίτερες ιστορίες, το «έξυπνο» χιούμορ και από την εύστοχη κοινωνική κριτική. Ωστόσο, η συνταγή για μια ακόμα ΜΕGΑλη επιτυχία συμπληρώνεται από πλούσιο καστ ηθοποιών, αφού, σύμφωνα με άλλες πηγές, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Γιάννη Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμου. Έτσι λύνεται και το μυστήριο της αποχώρησης του Γιάννη Στάνκογλου από τις «Άγριες Μέλισσες», αφού θα συμμετέχει στη νέα σειρά. Με τη νέα κωμική σειρά σηματοδοτείται λοιπόν η επιστροφή του ΜΕGΑ στο χώρο της μυθοπλασίας.Ένας χώρο στον οποίο αριθμεί χρόνια παράδοση, χαρίζοντας στους τηλεθεατές του μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.