Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το ζευγάρι διανύει ευτυχισμένες στιγμές, έχοντας αγκαλιά το πρώτο του παιδί. Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του, με την Ανίτα Μπραντ, σε δηλώσεις της, να μιλά για ένα όνειρο «Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου, τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ανίτα Μπραντ στο Happy Day. 



Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης, η ευτυχισμένη μητέρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του.

Δημοσίευσε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου της και στη λεζάντα, έγραψε: «Κορίτσια μου όμορφα. Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε. Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης…… Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο».
View this post on Instagram

Κορίτσια μου όμορφα❤️❤️ Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε 🤱🏼🤱🏼🤱🏼 Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης...... Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on