Μπορεί η Μαριάννα Πουλμέντη να αναφέρθηκε στον μπαμπά της και διάσημο chef στην Αμερική και τον Λευκό Οίκο Νίκο Πουλμέντη και εκείνος με τη σειρά του να έκανε δηλώσεις για την κόρη του στο παιχνίδι, η σχέση τους όμως φαίνεται να μην είναι όπως ακριβώς νόμιζαν όλοι.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η Μαριάννα Πουλμέντη αποκάλυψε πως δεν έχει καθόλου επαφή με τον πατέρα της. «Όταν είδα τον μπαμπά μου να μιλά τόσο πολύ για εμένα στεναχωρήθηκα. Λέω γιατί μιλάει για εμένα, τώρα που με είδε στο MasterChef. Τα 6, 7 χρόνια που έλειπε Αμερική δεν είχαμε καμία επαφή. Η γυναίκα του δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί μου, τα αδέλφια μου δεν ξέρουν ότι έχουν αδελφή. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου. Δεν είχα ποτέ καλή σχέση με την γυναίκα του και ήταν από τους λόγους που ήρθαμε σε σύγκρουση», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με έχει μεγαλώσει η μαμά μου κάνοντας δυο και τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Μου είχε συμβεί ένα περιστατικό πέρσι και ήμουν στο νοσοκομείο και δεν πήρε ένα τηλέφωνο, ενώ το έμαθε. Οπότε δεν μπορεί να πει τίποτα και δεν είναι σε θέση να πει τίποτα για εμένα».