Μια νέα «κόντρα» φαίνεται πως ξεκίνησε στην ελληνική showbiz για μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πως ήρθαν σε ρήξη μετά από ένα σχόλιο της Ελευθερίας σε ανάρτηση της Κατερίνας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας με την Κατερίνα Στικούδη να κάνει μια κατάθεση ψυχής στο Instagram ανεβάζοντας ένα video, όπου τραγουδά ένα αγαπημένο κομμάτι της Beyonce καθισμένη στο πιάνο, φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, όπου είχε συμμετάσχει στα 18 της χρόνια.

Η Κατερίνα Στικούδη με τη συγκεκριμένη ανάρτηση όμως, θέλησε να περάσει ένα ξεχωριστό μήνυμα, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή της καριέρας της δέχτηκε σκληρή κριτική.

«Pretty Hurts… You can’t fix what you can’t see… It’s your SOUL that needs a surgery…», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη και συνέχισε:

«Το 2005 στέφτηκα Miss Ελλάς, δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα. Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής! #takeCare #bestrong».

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι και οι fans της έσπευσαν να την αποθεώσουν, μιλώντας για την όμορφη φωνή της, την εκτέλεση του τραγουδιού, αλλά και το μήνυμα που θέλησε να στείλει στα νέα κορίτσια.

Ωστόσο, από τους πρώτους που σχολίασαν το post της με μια έντονη δόση ειρωνείας ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου. Συγκεκριμένα η Ελευθερία έγραψε στην Κατερίνα: «ΟΚ, μας έπεισες» ξεκινώντας έτσι την κόντρα ανάμεσά τους.