Ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνει το καλοκαίρι του με τους στενούς του φίλους. Ο ηθοποίος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απόλαυσε πρόσφατα τον ήλιο και τη θάλασσα έχοντας μαζί του τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη Ματίνα Νικολάου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

«Κι άμα δεν πάνε καλά και οι φίλοι σου και ο ήλιος σου κατέβει στην σωστή θέση,είναι μονόδρομος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου και μοιράστηκε όμορφες εικόνες με τους διαδικτυακούς του φίλους.

fgttrt__2_
utyt
rr
View this post on Instagram

The Young and the Restless - Ατίθασα νιάτα ** πόζα αφιέρωμα σε όλες τις σαπουνόπερες των 90s *** Ευτυχία και «ξεκούραση» είναι όταν με τους φίλους σου συντονίζεσαι στην «βλακεία» στο δευτερόλεπτο! @zeta_makripoulia_official @nikosmoutsinas @matinanikolaou @athanasios_alevras @elisavet_konstantinidou_ _________________ * ______________________ #friends #sunset #sun #sea #insta #summer #summer2020 #bythesea #light #sunkissed #pelloponissos #greece #instapic #myfriends #instamoment #pose #thesix #youngandrestless #feelfree #staystrong #smile #justforfun #xamogelato

A post shared by George Daskalos (@gdaskalos) on