Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας αποχαιρέτησε την περασμένη Παρασκευή μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv και ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό της για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, συνεχίζει τις συνεργασίες της με εταιρείες ρούχων και καλλυντικών και καθημερινά τροφοδοτεί τον προσωπικό της λογαριασμό με εντυπωσιακές φωτογραφίσεις της.

Σήμερα, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μας έδειξε ακόμη ένα υπέροχο φόρεμα, αλλά η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό, οι οποίες μας άφησαν… speechless.

Η όμορφη Κατερίνα – η οποία είναι full in love με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη – πόζαρε με ένα floral bikini και ήταν μια κούκλα. Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολλές.


View this post on Instagram

Smells like ... strawberry 🍓 Κορίτσια μου, μου ζητάτε να σας προτείνω ένα ιδανικό άρωμα για το καλοκαίρι ... Θα ξετρελαθείτε με το... RUBINE 🍓@avgerinoscosmetics Είναι τροπικο και sexy: ακριβώς όπως η ωραιότερη εποχή του χρόνου! Γεύση από ζουμερή φράουλα μαζί με αγριοκέρασο,και μια ιδέα από λευκό γιασεμί και βιολέτα..θα σας θυμίσει γλυκό φρουτώδη χυμό... (εγώ το φοράω και στην παραλία ...) Περιμενω τα σχόλια σας...καλό σκ αγάπες μου!😘 @pauline_niarchou_photography

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on