Δεκαέξι χρόνια γάμου συμπληρώθηκαν από τον γάμο της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη στις Σπέτσες. Σαν σήμερα, το 2004 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή παρουσία συγγενών και φίλων.

Είχε καταφθάσει στην παραλία με ένα καϊκι και πήγε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών του νησιού.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον 15χρονο Στάθη και την 14χρονη Ζαφειρία που είναι η προτεραιότητα και των δυο τους.

View this post on Instagram

#byebye #spetsoules❤️ #familymoments

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia) on

Για την Νόνη Δούνια, που εξελέγη βουλευτής της ΝΔ , η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει και πολύ παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Προσπαθεί να βρίσκει χρόνο όχι μόνο για τα παιδιά της αλλά και για τον σύζυγό της, τον οποίο τιμάει πάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τρυφερές αναρτήσεις.

Ανήμερα λοιπόν της επετείου του γάμου τους , την οποία δεν ξεχνάει ποτέ, ευχήθηκε να χαμογελάνε πάντα όπως τότε.

«16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή... την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά ❤️#weddinganniversary ?Καλό μήνα σε όλες και όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά.