Συγκινητική η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη που αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό μετά από 30 χρόνια καθημερινής παρουσίας στην μικρή οθόνη.

Με αφορμή την συγκεκριμένη στιγμη γνωστοί Έλληνες, που έχουν συνεργαστεί μαζί της, συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια, αλλά και άλλοι που έχουν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή της, έκαναν συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram τους για την αποχώρηση της Ελένης από την τηλεόραση.

«Σήμερα λοιπόν όλη η Ελλάδα περιμένει να σ αποχαιρετίσει…
Εμείς θα είμαστε εκεί
Με τα πέρα και τα δώθε μας Σκορπίνα μου ζήσαμε μαζί 12 περίπου χρόνια ίσως και παραπάνω…
Εγώ τα γκρι δεν θέλω να τα θυμάμαι…Αλλωστε εμείς το γκρι σαν χρωμα δεν το αγαπάμε…
Εμείς αγαπάμε τα κόκκινα!
Σαν τα βαμμένα χείλη που ήθελες να βλέπεις γύρω σου…
Ξανθιά μου Σ αγαπώ γι ότι μου έδωσες ότι με δίδαξες ότι μοιράστηκες μαζί μου.
Άσε που εμείς κάπου κάπως κάποτε θα ξαναβρεθούμε …
Εσυ με τα κραγιόν σου στο χέρι και εγώ με τα all star μου να τρέχω», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια για 12 χρόνια.
View this post on Instagram

Σήμερα λοιπόν όλοι περιμένουν να σ αποχαιρετίσουν τηλεοπτικό... Εμείς θα είμαστε εκεί Με τα πέρα και τα δώθε μας Σκορπίνα μου ζήσαμε μαζί 12 περίπου χρόνια ίσως και παραπάνω... Εγώ τα γκρι δεν θέλω να τα θυμάμαι...Αλλωστε εμείς το γκρι σαν χρωμα δεν το αγαπάμε... Εμείς αγαπάμε τα κόκκινα! Σαν τα βαμμένα χείλη που ήθελες να βλέπεις γύρω σου... Ξανθιά μου Σ αγαπώ γι ότι μου έδωσες ότι με δίδαξες ότι μοιράστηκες μαζί μου. Άσε που εμείς κάπου κάπως κάποτε θα ξαναβρεθούμε ... Εσυ με τα κραγιόν σου στο χέρι και εγώ με τα all star μου να τρέχω @elenimenegaki

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on






















«Ορθή επανάληψη... Άλλη μέρα, άλλος χρόνος, άλλος λόγος. Σήμερα μαζί με όλη την Ελλάδα θα αποχαιρετήσω το ποιο γλυκό κομμάτι της Ελληνικής τηλεόρασης... Την πρώτη μου ανάμνηση στην τηλεόραση, την πρώτη μου/μας συνέντευξη. Σίγουρα σύντομα αυτό το διπλό κοντινό που ζητούσες από τον σκηνοθέτη με τα βλέμματα μας, πότε να κοίτουν την κάμερα και πότε το ένα να συναντά το άλλο, θα ξανασυναντηθούνε σε ένα πλατό και το γαλάζιο των ματιών μας θα φωτίσει το τηλεοπτικό σκηνικό....», έγραψε ο Κώστας Μαρτάκης.

View this post on Instagram

Ορθή επανάληψη... Άλλη μέρα, άλλος χρόνος, άλλος λόγος. Σήμερα μαζί με όλη την Ελλάδα θα αποχαιρετήσω το ποιο γλυκό κομμάτι της Ελληνικής τηλεόρασης... Την πρώτη μου ανάμνηση στην τηλεόραση, την πρώτη μου/μας συνέντευξη. Σίγουρα σύντομα αυτό το διπλό κοντινό που ζητούσες από τον σκηνοθέτη με τα βλέμματα μας, πότε να κοίτουν την κάμερα και πότε το ένα να συναντά το άλλο, θα ξανασυναντηθούνε σε ένα πλατό και το γαλάζιο των ματιών μας θα φωτίσει το τηλεοπτικό σκηνικό.... #eleni

A post shared by Kostas Martakis (@martakis) on






















«Σε όποια χώρα και αν έχεις γεννηθεί,πάντα χρειάζεσαι ένα αστέρι🌟κάτι που να σε ταξιδεύει...που να σε κάνει να ελπίζεις...που να σου χαρίζει διάπλατα ένα χαμόγελο ....μια "Ελένη στη χώρα των θαυμάτων"....θα μας λείψεις! #enjoy #eleni @elenimenegaki», έγραψε ο Χάρης Σιανίδης.


















«H @elenimenegaki είναι μία και μοναδική ! Αρέσει - δεν αρέσει σε κάποιους παραμένει μια STAR και έχει χτίσει μια καριέρα με μεγάλη μαεστρία και κόπο !! Χαίρομαι που την γνωρίζω και εγω δουλέψει μαζί της πριν τον ALPHA στον ΑΝΤ1 ! Δύσκολα το κενό της θα καλυφθεί στο κανάλι μετά απο 15 χρόνια καθημερινού ραντεβού !! Συμφωνώ με την απόφαση της να μείνει εκτός για ένα μικρό διάστημα... Το αξίζεις όλοι να μιλούν για εσένα σήμερα που αποχωρείς επειδή εσύ το αποφάσισες ... Την αγάπη μου και την εκτίμησή μου σου στέλνω... 💙💙💙»,
έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.



View this post on Instagram

H @elenimenegaki είναι μία και μοναδική ! Αρέσει - δεν αρέσει σε κάποιους παραμένει μια STAR και έχει χτίσει μια καριέρα με μεγάλη μαεστρία και κόπο !! Χαίρομαι που την γνωρίζω και εγω δουλέψει μαζί της πριν τον ALPHA στον ΑΝΤ1 ! Δύσκολα το κενό της θα καλυφθεί στο κανάλι μετά απο 15 χρόνια καθημερινού ραντεβού !! Συμφωνώ με την απόφαση της να μείνει εκτός για ένα μικρό διάστημα... Το αξίζεις όλοι να μιλούν για εσένα σήμερα που αποχωρείς επειδή εσύ το αποφάσισες ... Την αγάπη μου και την εκτίμησή μου σου στέλνω... 💙💙💙💙

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on 























«Να ξέρεις ότι σ αγαπάω , σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θα μου λείψεις πολύ πολύ !!! Εις το επανιδείν λοιπόν ελενακι μου !!!
@elenimenegaki».


















«Τίτλοι τέλους για ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου πορεία καθώς η εκπομπή «Ελένη» φτάνει στο τέλος της.⠀
Νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να μοιραστώ την αγάπη μου για τη μαγειρική μαζί σας μέσα από την τηλεόραση και φυσικά για όλα όσα έμαθα δίπλα στην εξαιρετική @elenimenegaki!», έγραψε ο Πέτρος Συρίγος.

View this post on Instagram

Τίτλοι τέλους για ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου πορεία καθώς η εκπομπή «Ελένη» φτάνει στο τέλος της.⠀ ⠀ Νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να μοιραστώ την αγάπη μου για τη μαγειρική μαζί σας μέσα από την τηλεόραση και φυσικά για όλα όσα έμαθα δίπλα στην εξαιρετική @elenimenegaki!⠀ ⠀ This was the last episode of the TV Show “Eleni”. ⠀ ⠀ After three years of sharing my passion of cooking on Live TV it looks like this chapter comes to an end.⠀ ⠀ My greatest acknowledgement to @elenimenegaki for giving me this amazing opportunity and my sincere commitment that I will stand by all of you who supported me over these years!⠀ ⠀ Let’s keep our connection live and active! Follow me on Insta and Facebook!⠀ ⠀ #psyrigos #petrossyrigos #eleni #alphatv #thankyou #tvshow #lastepisode #finale #teamwork #chef #elenimenegaki

A post shared by __private chef__ (@petros.syrigos) on


























«15 χρόνια #eleni στον Alpha, 25 και βάλε στην Ελληνική τηλέοραση. Τα 3 χρόνια αυτής της λαμπερής της πορείας ήμουν και εγώ ένα κομμάτι της. Μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργάστηκα μαζί σου @elenimenegaki και εύχομαι στο μέλλον να ξανασυναντηθούν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι! Σε αγαπώ πολύ!!! ❤️🙏🏻👑», έγραψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Κώστας Αρκάς.


View this post on Instagram

15 χρόνια #eleni στον Alpha, 25 και βάλε στην Ελληνική τηλέοραση. Τα 3 χρόνια αυτής της λαμπερής της πορείας ήμουν και εγώ ένα κομμάτι της. Μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργάστηκα μαζί σου @elenimenegaki και εύχομαι στο μέλλον να ξανασυναντηθούν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι! Σε αγαπώ πολύ!!! ❤️🙏🏻👑 • • #eleni #elenimenegaki #alphatv #journalist #journalistlife #tvlife #tv #thatslife #lovemyjob

A post shared by 𝕂𝕠𝕟𝕤𝕥𝕒𝕟𝕥𝕚𝕟𝕠𝕤 𝔸𝕣𝕜𝕒𝕤 (@kostas_arkas) on




















«Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα σαι, ωραία Ελένη!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.


View this post on Instagram

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα σαι, ωραία Ελένη!

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on
















«Έγκυος εδώ στις αρχές, μόλις σου έχω πει τα ευχάριστα κι έχεις χαρεί πολύ... (μάλιστα αγόρι σου φάνηκε ότι έρχεται όπως κι έγινε!). Τελευταία σου εκπομπή σήμερα, διαβάζω παντού διάφορα κι εγώ θέλω μόνο να σου ευχηθώ να απολαύσεις την περίοδο που έρχεται και να κάνεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί... Και αρχικά να έχεις ένα μαγικό καλοκαιράκι... για μένα άλλωστε θα είσαι πάντα η Ελένη των καλοκαιρινών μου διακοπών...💗 #eleni και υπόσχομαι ότι θα έρθω στο παραμυθένιο @onar_andros με την πρώτη ευκαιρία!», έγραψε η Στέλλα Καραγιαννίδου.
View this post on Instagram

Έγκυος εδώ στις αρχές, μόλις σου έχω πει τα ευχάριστα κι έχεις χαρεί πολύ... (μάλιστα αγόρι σου φάνηκε ότι έρχεται όπως κι έγινε!). Τελευταία σου εκπομπή σήμερα, διαβάζω παντού διάφορα κι εγώ θέλω μόνο να σου ευχηθώ να απολαύσεις την περίοδο που έρχεται και να κάνεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί... Και αρχικά να έχεις ένα μαγικό καλοκαιράκι... για μένα άλλωστε θα είσαι πάντα η Ελένη των καλοκαιρινών μου διακοπών...💗 #eleni και υπόσχομαι ότι θα έρθω στο παραμυθένιο @onar_andros με την πρώτη ευκαιρία!

A post shared by Stella Karagiannidou (@stellakarag) on























«Καλή νέα αρχή, κορίτσι μου όμορφο, γενναιόδωρο και μαργαριταρένιο... ❤️❤️❤️💫⭐️🌹🌸 🌺💐🌟🌟😘😘😘🥰🥰😍😍 #vasilissa #finale #together #somanyyears #onlylove», έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου.



















«Με την Ελένη δεν δουλέψαμε ποτέ παρέα. Ήταν όμως το πρώτο μου εξώφυλλο όταν έγινα διευθύντρια στο downtown και ακολούθησαν άλλα 29 εξώφυλλα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ όπως καταλαβαινετε, έχουμε μιλήσει άπειρες ώρες στο τηλέφωνο για πάρα πολλά και όλα αυτά με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Η Ελένη είναι για μένα σαν μια παλιά «συμμαθήτρια» που θέλω να μαθαίνω τα καλά της νέα και που όταν τη συναντώ είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ελένη σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη. #eleni», #womanpower», έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου».


View this post on Instagram

Με την Ελένη δεν δουλέψαμε ποτέ παρέα. Ήταν όμως το πρώτο μου εξώφυλλο όταν έγινα διευθύντρια στο downtown και ακολούθησαν άλλα 29 εξώφυλλα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ όπως καταλαβαινετε, έχουμε μιλήσει άπειρες ώρες στο τηλέφωνο για πάρα πολλά και όλα αυτά με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Η Ελένη είναι για μένα σαν μια παλιά «συμμαθήτρια» που θέλω να μαθαίνω τα καλά της νέα και που όταν τη συναντώ είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ελένη σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη. #eleni #womanpower

A post shared by nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou) on






















«Έγινες συνήθεια, μια καθημερινότητα που τώρα πρέπει να αλλάξει.. καλά να περνάς.. είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθουμε.. στηρίζω την απόφαση σου και σου αφιερώνω κάποια από τα λόγια του ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ, "Τίποτα Δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της..". Εκπομπη ΕΛΕΝΗ 2010-2020», έγραψε ο συνεργάτης της και δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.





















«Και μη ξεχνιόμαστε...Τελος εποχής!!! Όλα τριγύρω αλλάζουνε... Τα 7 χρόνια που συνεργάστηκα μαζί της ήταν υπέροχα. Με γέμισαν ευχάριστες αναμνήσεις... Ειδικά τα ταξίδια που κάναμε. Καλή τύχη κοριτσάκι μου. Πάντα να είσαι ευτυχισμένη...», έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.



















«Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική 💖 @elenimenegaki»,΄έγραψε η Φαίη Σκορδά.

View this post on Instagram

Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική 💖 @elenimenegaki

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on


















«Μια και μοναδική @elenimenegaki είχαμε την τιμή να είμαστε καλεσμένοι σου καλή συνέχεια και σύντομα ξανά μαζί μας ❤️ #eleni #elenimenegaki #finale #drouliasbrothers #drouliasbrothers_show #alphatv», έγραψε ο Ηλίας Δρούλιας από τους Droulia's Brother.





















«@elenimenegaki το χρυσό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης έγραψε ιστορία και με το σημερινό του «αντίο»... τα καλύτερα όμως μπορεί να είναι μπροστά. #farewell #tv #greektv #alpha #alphatv #menegaki #elenenegaki #star #tvstar #tasostryfonos #tasostrifonos @alphatv #tags #tagsforlikes #instagram #photooftheday #presenters», έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος.



















«@elenimenegaki 🙏 ευχαριστώ Ελλεν ❤️🙏», έγραψε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη.

View this post on Instagram

@elenimenegaki 🙏 ευχαριστώ Ελλεν ❤️🙏

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on


















«Χωρίς πολλά λόγια...Να λάμπεις ό,τι και να κάνεις, όπου και να είσαι @elenimenegaki ! ❤️❤️❤️», έγραψε η δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτιδα της Ελένης, Φωτεινή Πετρογιάννη.


















«Καλό καλοκαίρι φιλενάδα ❤️ τα καλύτερα έρχονται ! #eleni», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

View this post on Instagram

Καλό καλοκαίρι φιλενάδα ❤️ τα καλύτερα έρχονται ! #eleni

A post shared by Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) on

















«Ένα από τα πιο γλυκά κεφάλεα της ζωής μου @elenimenegaki S’agapw #elenimenegaki #lastshow #15yearsago #loveher #friends #partners #respect #allthebesttoyou❤️», έγραψε ο Dj Βαλεντίνο και πρώην συνεργάτης της Ελένης.


















«Είσαι μία και μοναδική...Εις το επανιδείν Ελένη μας ♥️ #eleni», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου

View this post on Instagram

Είσαι μία και μοναδική... Εις το επανιδείν Ελένη μας ♥️ #eleni

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on















«Και πάλι με @natasatheodoridou έκλαψα...ημαρτον....@elenimenegaki #eleni ❤❤❤🙏», έγραψε η Καίτη Φίνου.

View this post on Instagram

Και πάλι με @natasatheodoridou έκλαψα...ημαρτον.... @elenimenegaki #eleni ❤❤❤🙏

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on

















«8 χρόνια 1400+ εκπομπές 4200+ ώρες τηλεοπτικού αέρα Απροσμέτρητα γέλια Αμελητέα κλάματα Ανεκτίμητες στιγμές Δεκάδες ταλαντούχοι συνεργάτες Μια χαρισματική γυναίκα στο τιμόνι Ελένη 🤍 & «Ελένη» Μου λείπεις ήδη», έγραψε η συνεργάτης της Ελιάνα Χρυσικοπούλου.


















«Ελένη μου, τότε, σε αυτή τη φωτογραφία, ήμασταν άλλοι άνθρωποι, σε άλλες καταστάσεις και με άλλες «αναφορές». Αυτό που δεν αλλάζει είναι το μέσα μας, ο χαρακτήρας μας, αυτό που «φέρουμε» - χαίρομαι που παρακολουθώντας σε τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή αναγνώρισα πάλι την ευαισθησία που ξέρω, «είδα» την Ελένη που αγαπώ! Ελένη μου, όλα τα καλά στις σωστές σου αποφάσεις... Εις το επανιδείν... 😉😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #tv #friends #smiles», έγραψε ο πρώην συνεργάτης της Φαίδων Κεφαλέας.

View this post on Instagram

Ελένη μου, τότε, σε αυτή τη φωτογραφία, ήμασταν άλλοι άνθρωποι, σε άλλες καταστάσεις και με άλλες «αναφορές». Αυτό που δεν αλλάζει είναι το μέσα μας, ο χαρακτήρας μας, αυτό που «φέρουμε» - χαίρομαι που παρακολουθώντας σε τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή αναγνώρισα πάλι την ευαισθησία που ξέρω, «είδα» την Ελένη που αγαπώ! Ελένη μου, όλα τα καλά στις σωστές σου αποφάσεις... Εις το επανιδείν... 😉😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #tv #friends #smiles

A post shared by Fedon Kefaleas (@fedonk) on




















«Η συμμαθητρια μου... Η καλυτερη ολων ! καλες διακοπες @elenimenegaki και καλη επανοδο...», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

















«Βασίλισσα...see you soon! Θεά, χαλαρή, αυθόρμητη και πάντα cool, όπως εκείνο το απόγευμα που τα είπαμε από κοντά (δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο γέλιο ρίξαμε!) 🤟⚡️ #eleni», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

View this post on Instagram

7 τηλεοπτικά χρονια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχη για μενα στην τηλεοπτική ζωη μου ... η τα εφηβικά μου χρονια που καθόμουνα και σε κοιτούσα προστα από την τηλεόραση και ελεγα πωωωωωω τι γυναικαρα θεε μουυ ποσο θέλω να την δω από κοντά. Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε σενα δεν το πίστευα το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα όταν με κοίταξες στα μάτια τα χασα όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν ... εχασα τα λόγια μου ... ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε πέρασα το πρώτο σοκ..... αλλά αυτό που θα πω μετα απο τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το εξω σου που να γνωρίσουν και το μεσα σου ... σε ευχαριστώ πολυ για ολα

A post shared by Dimitris Alexandrou (@dimitris_alexandrou) on

View this post on Instagram

Arrivederci Λενακι! @elenimenegaki ❤️❤️

A post shared by Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos) on