Η κόντρα ανάμεσα στον γνωστό hairstylist και παίχτη του J2US και τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή και κριτή του “My Style Rocks” κρατά καλά με τους δυο άντρες να διασταυρώνουν τα πυρά τους και στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της Καινούργιου στο Open.

Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε η «κόντρα» ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και τον Νίκο Κοκλώνη μέσα στο Σαββατοκύριακο, για τα νούμερα τηλεθέασης του Just the 2 of us, έναντι της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγεία μας» και το σχόλιο που έκανε ο Λάκης αποκαλώντας την εκπομπή του Κοκλώνη «Muppet Show».

Αυτή η «κόντρα» συζητήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο Λάκης Γαβαλάς, όμως, θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα εκρηκτικό τηλεοπτικό τέταρτο.

Μεταξύ όσων είπε, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε και τα εξής για το show: «Μακάρι και να ήταν Muppet Show το J2US! Εγώ δεν έχω κάτι με τον Κοκλώνη που δίνει θέσεις εργασίας σε ανθρώπους, έχω με το show και την αισθητική του. Την άλλη φορά έκανα ένα αστείο για τον Τρύφωνα κι εσείς το πήρατε όλοι και το κάνατε τεράστιο. Φυσικά και το My Style Rocks μου αρέσει περισσότερο από το J2US».

Για την κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Λυπάμαι για σένα που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί», για να πάρει την απάντηση: «Εγώ είμαι πολλά περισσότερα χρόνια από σένα στη μόδα».

Δες πώς εξελίχθηκε η κόντρα τους στον αέρα: