Την είσοδό της στην επιτυχημένη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, που συνεχίζει στον ALPHA για όγδοη συνεχή χρονιά, θα κάνει η Σμαράγδα Καρύδη. Οι συντελεστές συνεχώς αναζητούν νέα πρόσωπα και ευφάνταστες ιστορίες προκειμένου να δώσουν φρέσκο αέρα στην αγαπημένη «Μουρμούρα».

Στον νέο κύκλο, λοιπόν, θα απολαύσουμε την Σμαράγδα Καρύδη σε ρόλο-έκπληξη ως γκεστ σταρ, που θα εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ειδικότερα, ο χαρακτήρας της θα μπει στη ζωή του μεγαλύτερου ζευγαριού, της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου) και του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου).

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

«Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς αισθάνεται όμως που θα συμμετάσχει σε ένα τόσο αγαπητό σίριαλ που για επτά χρόνια έχει διαγράψει μία τεράστια πορεία; «Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά”», δήλωσε.