Η Μάρλεν Γρυντάκη η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μαγειρικής έπιασε δουλειά στο εστιατόριο του Διονύση Πρώιου και, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έκανε τα δικά της σχόλια για τους τρεις κριτές, μίλησε για κάποιους διαγωνιζόμενους, για το ζευγάρι του τελικού αλλά και για την πρόταση του Πάνου Ιωαννίδη στη Μαρία Μπέη να δουλέψει μαζί του.

Για τους κριτές «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο νίντζας, ο στρατηγός του MasterChef. Είναι απίστευτος! Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το sex symbol των κριτών. Προσελκύει όλες τις γυναίκες. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η χαρά της ζωής, η χαρά της παρέας. Έχει χιούμορ και κάνει πλάκες».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ποιος κριτής τους καθυστερούσε στα γυρίσματα: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε στα γυρίσματα, μπέρδευε τα λόγια του! Απλά είναι λόγω κούρασης».

Όσο για την πρόταση συνεργασίας που έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης στον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, σχολίασε: «Καλά να πάθει ο Πάνος Ιωαννίδης που πρότεινε μια θέση στο εστιατόριο του στη Μαρία Μπέη». Τέλος, σχολίασε τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι: «Ο Σταύρος και ο Σταυρής είναι πολύ καλοί μάγειρες και πολύ καλά παιδιά. Τους αξίζει που είναι στον τελικό».