Τον γνωστό σεφ Σωτήρη Κοντιζά «συνέλαβε» ο φακός του «S» στο πλοίο της επιστροφής από τη Μύκονο, όπου πέρασε το τριήµερο του Αγίου Πνεύµατος. Ευδιάθετος µαζί µε την οικογένειά του, αφού τακτοποιήθηκε στο σαλόνι του πλοίου, µε προορισµό τη Ραφήνα, φωτογραφήθηκε µε θαυµαστές που, µόλις έγινε αντιληπτός, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

κοντιζας


Ο ίδιος φάνηκε να έχει ιδιαίτερη σχέση µε τα δύο του παιδιά, και ειδικά µε την κορούλα του, που τον τραβούσε συνέχεια, στην κυριολεξία. Σε διάλογο που είχε µε συνταξιδιώτη του ανέφερε ότι αµέσως µόλις γύριζε στην Αθήνα θα πήγαινε στο µαγαζί που διατηρεί στο κέντρο της πόλης. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς µοιράζεται πολύ συχνά µέσω των social media, και κυρίως µέσω Instagram, στιγµές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας που περνά µε τα παιδιά του και την όµορφη γυναίκα του. Μάλιστα, πρόσφατα ανέβασε story µε τον γιο του, Kenji, στην παραλία.

Ο µικρός είχε µαζί το κόκκινο πατίνι του και έτρεχε ανέµελος στην ακροθαλασσιά, µε τον διάσηµο µπαµπά του να τον… κυνηγά από πίσω. Ο διάσηµος σεφ κάνει και φέτος θραύση στη µικρή οθόνη. Το «Master Chef» έσπασε τα κοντέρ και κέρδισε µε το σπαθί του την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Πέρα από τις ίντριγκες µεταξύ των παικτών, τα εντυπωσιακά πιάτα, τα µαθήµατα µαγειρικής και τις αλλεπάλληλες ανατροπές, η χηµεία ανάµεσα στους τρεις εξαιρετικούς κριτές (Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης) αποτελεί αναµφίβολα το δυνατό χαρτί της εκποµπής.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 13/06