Ξεκίνησε ως φήµη στη Θεσσαλονίκη, για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε «είδηση» σε αρκετά µέσα ενηµέρωσης. Μόνο που τα πρόσωπα που εµφανίζονταν στις εν λόγω πληροφορίες δεν ήταν τα πραγµατικά. Ο λόγος για ένα µεγάλο ιδιωτικό πάρτι στο Πανόραµα της συµπρωτεύουσας, που αποδόθηκε -λανθασµένα όπως αποδείχθηκε- στην κόρη της επιτυχηµένης τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηµατία Τάκη Μπέτα, διασπείροντας τον COVID-19 σε δήθεν καλεσµένους της. 

Μας χρέωσαν πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Νομίζω ότι όλοι σχεδόν, εκτός από κάποιους, έκαναν πραγματικό ρεπορτάζ
«Σας µιλώ ως µητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού, που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε story της στο Instagram. «Μετά λύπης µου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήµερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχοµαι όλα τα παιδιά του κόσµου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως και το δικό µου. Την επόµενη φορά, όµως, η επίθεση στο πρόσωπό µου να είναι ευθεία και όχι µέσω των παιδιών µου. Ξέρετε εσείς», πρόσθεσε. Σύµφωνα µε την ανακοίνωση του δικηγόρου της 26χρονης, η εντολέας του «ουδέποτε δι οργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό COVID-19 σε καλεσµένους της, όπως αναληθώς αναφέρεται στο σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου σήµερα».

Το «Secret» µίλησε µε τον κ. Μπέτα για την περιπέτεια της κόρης του, ο οποίος επισήµανε ότι «είµαι πάρα πολύ στενοχωρηµένος». «Μας χρεώσανε πράγµατα που δεν συνέβησαν ποτέ. ∆εν ήταν καθόλου καλό αυτό που συνέβη. Και όλοι έχουµε στενοχωρηθεί πολύ. Ειπώθηκαν πολλά ψέµατα», τονίζει στο «Secret». O ίδιος απαντώντας στην ερώτηση για ποιον λόγο στοχοποιήθηκε η κόρη του σηµείωσε: «Εγώ είµαι ένας επιτυχηµένος στον χώρο µου επιχειρηµατίας, δραστηριοποιούµαι πολλά χρόνια. Η Νατάσα είναι µια καταξιωµένη ερµηνεύτρια, οπότε αντιλαµβάνεσαι γιατί έγινε αυτό το πράγµα». Οσο για την κόρη του, ο ίδιος επισήµανε ότι «είναι πάρα πολύ στενοχωρηµένη» και συνέχισε µιλώντας για τη στάση ορισµένων ΜΜΕ: «Νοµίζω ότι όλοι σχεδόν, εκτός από κάποιους, έκαναν πραγµατικό ρεπορτάζ. Οταν µαθαίνεις κάτι, οφείλεις να βγάλεις και την άλλη πλευρά. ∆εν βγάζεις ένα θέµα αν δεν το διασταυρώσεις, για να προλάβεις να πάρεις τα εύσηµα. ∆εν µπορείς να σπιλώνεις κόσµο και µετά να κάνεις ρεπορτάζ».

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το Σάββατο 13/06