Στο «Happy Day» και τη Μαρία Αντωνά έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από το Open, ενώ απάντησε για την Εύη Ιωαννίδου, την Μικαέλα Φωτιάδη και την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Πέρασε η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία, θα έλεγα, τουλάχιστον για μένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία γιατί ήταν κάτι πολύ καινούργιο για μένα.

Δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, αλλά θεωρώ ότι έδωσα το 1000% του εαυτού μου.

Ανακοινώνω κι επίσημα ότι με το Open τελείωσε η συνεργασία μου. Δεν έχει γίνει κάτι, απλά τελείωσε το συμβόλαιο, υπογράψαμε και μέχρι εκεί.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει κανείς από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί.

Δεν είχαμε να λύσουμε κάτι με την Εύη Ιωαννίδου. Αυτό που είπα για την ίδια και τον Ντάνο ισχύει. Δεν είπα ότι είχαν σχέση, είπα ότι υπήρχε ένα φλερτ. Με τη Μικαέλα μιλάω, είμαστε φίλες, απλά δεν το πουλάμε όπως η Κάτια με την Ασημίνα.

Η Εύη ήταν μια τεράστια έκπληξη, όσο περνούσαν οι μήνες μου έδειχνε και κάτι χειρότερο. Η Κάτια έχει βάλει στόχο να πάρει παραμάζωμα τα ριάλιτι και τις εκπομπές», είπε η Μέγκι Ντρίο.