Οι Πυξ Λαξ έρχονται στις οθόνες μας για μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά από τη συχνότητα του MEGA. Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 11 το βράδυ, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά, το αγαπημένο συγκρότημα μπαίνει στο στούντιο με παιχνιδιάρικη διάθεση παρέα με τους μουσικούς αλλά και αγαπημένους φίλους για να θυμίσει σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει…».

Τα Parapolitika.gr βρέθηκαν στα backstage και μίλησαν με τους πρωταγωνιστές.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλούν για αυτή την τηλεοπτική συναυλία στο MEGA και στέλνουν το δικό τους μήνυμα δηλώνοντας αισιόδοξοι πως η μουσική θα επιβιώσει…

«Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε μετά από τρεις μήνες και πάλι μαζί με τους φίλους μας. Έχουμε φωνάξει αγαπημένους μας φίλους που όλοι έχουν αφήσει το στίγμα τους με έναν τρόπο. Όταν σου πούνε ντε και καλά ότι πρέπει να κλειστείς κάπου και για να πας να πάρεις κάτι πρέπει να πάρεις άδεια…




Ο Φίλιππος είναι ένας άνθρωπος που του κόβει πιο πολύ το γύρισε», είπε ο Μπάμπης Στόκας αναφερόμενος στη μουσική βραδιά. Από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας λέει: «Καθόμουνα στο σπίτι, προσπαθούσα να γράψω πράγματα, έφερα κάποια τραγούδια από το παρελθόν, τα ξαναδούλεψα και υπήρξε μια προσπάθεια για επικοινωνία με τον έξω κόσμο μέσα από τη χρησιμοποίηση του ψηφιακού κόσμου.

Η μουσική θα επιβιώσει σίγουρα, δεν έχει ανάγκη από κανέναν μας. Βρίσκει πάντα τρόπους και επιβιώνει. Το θέμα είναι να επιβιώσουμε και εμείς. Δηλαδή οι άνθρωποι που παίζουμε μουσική. Εμείς ευελπιστούμε αυτή η ωραία τηλεοπτική συναυλία του Mega να είναι μια αφορμή και ένα προμήνυμα από τον άλλο μήνα να ξεκινήσουμε να κάνουμε συναυλίες σε θέατρα και σε γήπεδα».

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΞ ΛΑΞ

Βραδιά γεμάτη από αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα. Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη. Στέλιος Διονυσίου και Μαρίζα Ρίζου μιλούν για τους Πυξ Λαξ.