Το όμορφο μοντέλο συμπληρώνει σήμερα 35 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο, αφού βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά το τέλος του lockdown η Υβόννη Μπόσνιακ επέστρεψε στις επαγγελματικές της δραστηριότητες και το ατελιέ της, μέρος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η δουλειά της είναι το πάθος της και δεν σταματά να δημιουργεί εντυπωσιακά ρούχα και να αναδεικνύει τη θηλυκότητά τους.

Βέβαια, η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι η κόρη της, η μικρή Ελένη, που τόσο εκείνη όσο και ο Αντώνης Ρέμος δεν μπορούν να της χαλάσουν κανένα χατίρι.

Η σημερινή ημέρα είναι τόσο ξεχωριστή για την ίδια, που θα την περάσει με όλους εκείνους που αγαπά. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Μαρία Μπεκατώρου. Οι δύο γυναίκες συνδέονται από μια στενή φιλία, την οποία αποφάσισαν να επισφραγίσουν το 2018 με μια κουμπαριά, αφού η παρουσιάστρια του ANT1 πάντρεψε την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Still Standing» θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην κολλητή της και έτσι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους σχολιάζοντας: «Εσύ είσαι που αγαπώ αληθινά, εσύ είσαι που έχεις σήμερα γενέθλια. Μαζί σε όλα! Χρόνια πολλά!».