Ο ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του που είναι έγκυος, πώς βιώνει αυτή την περίοδο.

"Εμείς πρέπει να είμαστε καλά. Συνδεθήκαμε δύο άνθρωποι που ίσως να είμαστε και από διαφορετικούς κόσμους. Αυτοί οι κόσμοι όμως ενώθηκαν. Φέραμε τις ζωές μας, τα τραύματά μας και αγκαλιαστήκαμε. Αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία κι αυτό με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα...".

Kαι τόνισε: "Μου λέγανε και παλιά να το δοκιμάσω και για κάποιον λόγο το απέφευγα. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου έφερε πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός που χόρτασα και πολλά και μεγάλα πράγματα".

"Θέλω να σου ακουμπήσω το χεράκι γιατί τα μάτια σου τα βλέπω να υγραίνουν αλλά έλα που δεν μας αφήνουν!" πρόσθεσε.

Ενώ, ερχόμενος σκεφτόταν: "Είναι η τελευταία συνέντευξη στην Ελένη; Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι η τελευταία μου συνέντευξη σε εσένα… Ένας κύκλος κλείνει, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Θέλω να πιστεύω Ελένη ότι θα ξανασυναντηθούμε και θα είναι και καλύτερα τα πράγματα και θα αγκαλιαστούμε, και θα φιληθούμε και θα τραγουδήσουμε Ελένη"!

Η Ελένη Μενεγάκη τον άκουγε προσεχτικά και είχε συγκινηθεί… "Θα σε βρω όπου και αν είσαι τον Αύγουστο γιατί θέλω να σου στείλω τις ευχές και την αγάπη μου…Θέλω να είμαι κοντά σου με την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια, όλα να σας πάνε όπως εσείς επιθυμείτε!"!