Πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα ο χωρισμός τους ήταν από τα θέματα που συζήτηκαν στις εκπομπές και γράφτηκαν στα sites.

To μοντέλο σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να δείξει ασκήσεις για γραμμωμένο σώμα, λίγο πριν την παραλία.

Όμως, η εισαγωγή του δεν ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε να ακούσουμε. «Καλησπέρα παιδάκια μου. Άμα είσαι ψυχολογικά και σωματικά πεσμένος και φρεσκοχωρισμένος, έρχεσαι στον Θοδωρή Τσουανάτο και σε ετοιμάζει για παραλία με πέντε-έξι απλές ασκήσεις», είπε χαρακρτηριστικά.

Η Ελένη Μενεγάκη αντιμετώπισε με χαμόγελο την ατάκα του και σχολίασε με νόημα: «Την πας αλλού τη συζήτηση και βλέπω θα βρούμε και άλλο κόσμο που θα ενδιαφερθεί για το θέμα, εκτός από αυτούς που θέλουν να γυμναστούν».

Τι είχαν πει οι ίδιοι πριν από μερικές μέρες για τον χωρισμό τους Το ζευγάρι έχει μιλήσει ανοιχτά για τον πρόσφατο χωρισμό του, με την Μαρία Καλάβρια να αναφέρει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει… Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω». Όσο για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, εκείνος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Είναι δύσκολη πίστα η Μαρία. Η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δυο μας δεν ήθελε να χωρίσει. Δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί σε μια εβδομάδα να αλλάξει. Θα παλέψω να είμαστε ξανά μαζί. Σίγουρα, τα συναισθήματα δεν είναι τόσο καλά μετά από έναν χωρισμό».