Για την εμπειρία της στο GNTM μίλησε η Ελευθερία Καρναβά που από το ότι φαίνεται δεν της έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το Golden Pass του ριάλιτι μοντέλων δεν είχε καταφέρει να πείσει τους κριτές ότι μπορεί να είναι η νικήτρια κι έτσι αποχώρησε παρά το γεγονός ότι είχε πάρει μια ακόμη ευκαιρία.

Η Ελευθερία βγαίνοντας από το ριάλιτι μοντέλων ξεκίνησε τις πρώτες συνεργασίες της και όσες φόρες μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την εμπειρία της στο GNTM, για το bullying που δέχτηκε αλλά και τις σχέσεις που έχει με τις πρώην συμπαίκτριές της καθώς και για το νέο GNTM στο οποίο θα υπάρχουν παίκτες και από τα δύο φύλα.

«Ακόμη αγχώνομαι όταν βλέπω το GNTM. Βλέπω εφιάλτες από το παιχνίδι», είπε. Όσο για το bullying που είχε δεχτεί στο σπίτι του ριάλιτι κι αν βγαίνοντας από το παιχνίδια τα βρήκαν, εκείνη είπε, πως ότι επικρατούσε μέσα στο σπίτι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και έξω. Για τον νέο κύκλο που μέσα στο ριάλιτι θα υπάρχουν και αγόρια μοντέλα, είπε: «Εμένα μου φαίνεται ωραίο».