Ο Χρήστος Μιχαηλίδης συμμετείχε  στο πρώτο παγκόσμιο φεστιβάλ online εκπαίδευσης, HAIRDRESSERS UNITED μαζί με μερικούς απο τους πιο καταξιωμένους κομμωτές στον πλανήτη οπως ο Tyler Johnston Lesley Jennison Hair, Arjan Bevers και αλλους πολλούς.

Τη Schwarzkopf Professional Ελλάδος εκπροσώπησε ο δικός μας Regional Ambassador Χρήστος Μιχαηλίδης χαρίζοντας σε εκατοντάδες ακροατές ένα session γεμάτο έμπνευση και δημιουργία!

Ο Χρήστος δέχτηκε από την πρώτη στιγμή να συμμετέχει σε αυτό το event μαζί με άλλους 40 κορυφαίους κομμωτές από 19 χώρες, συνεργάτες της Henkel Beauty Care Professional και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Η παρουσία του πραγματικά ξεχώρισε και δέχθηκε θετικά σχόλια από τον Global Head of PPS Simon Ellis!

Μάλιστα ο Έλληνας που επιμελείται τα διάσημα κεφάλια δημοσιοποίησε στο Instagram τη συνομιλία του με τον διάσημο κομμωτή ο οποίος δεν έκυψε τον θαυμασμό του για το ταλέντο και το ήθος του Χρήστου Μιχαηλίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just a big thank you SKP TEAM #Repost @schwarzkopfpro.greece • • • • • O Simon Ellis δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το πολύπλευρο ταλέντο και τις ικανότητες του @christosmichailidis. Δείτε κάποια αποσπάσματα από τη συνομιλία τους, στο χτεσινό LIVE για το #HairdressersUnited Digital Hair Festival. @thesimonellis #schwarzkopfprogreece #schwarzkopfpro #christosmichailidis #togetherwestand #togetherapassionforhair #loveforsalons #hairdressersunite #strongbonds #everydayeducation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Michailidis (@christosmichailidis) στις