Τα μαγειρικά τους «ξίφη» διασταύρωσαν χθες για την παραμονή τους στο MasterChef 4, Κατερίνα, Ντέμη και Μαριάννα.

Οι τρεις παίκτριες βρέθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 4 και κλίθηκαν να αντιγράψουν ένα άκρως απαιτητικό πιάτο, που θα έκρινε την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η Ντέμη, από την αρχή, έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να διώξει την Κατερίνα από τον διαγωνισμό. «Έχει γίνει αυτό που έχω ευχηθεί, να βρεθώ στον τάκο με την Κατερίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τρεις παίκτριες του MasterChef 4 κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα δύσκολο το πιάτο με dumblings γαρίδα με κρέμα αυγοτάραχο, το οποίο είχε αρκετές παρασκευές. 

Η Κατερίνα Λένη, η πιο πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του φετινού κύκλου, τελικά αποχώρησε από το MasterChef και δεν κατάφερε έτσι να μπει στην τελική δεκάδα, η οποία σύμφωνα με τους κριτές είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Η ίδια μετά την αποχώρησή της και μιλώντας στην κάμερα ανέφερε: «H ψυχολογία μου και το μυαλό μου δε μου επέτρεψαν να μαγειρέψω έτσι όπως ξέρω να μαγειρεύω. Ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες από πίσω και το παρασκήνιο, που με έχουν καταβάλλει. Θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά από το MasterChef.

Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι να μη σταματάει, να συνεχίζει, να μην επιτρέπει σε κανέναν να του θέτει όρια και φραγμούς. Δεν υπάρχει. Και εγώ σήμερα - θα μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου - έθεσα το όριο ως εδώ και μη παρέκει. Να χαμογελάτε όλοι, γιατί η ζωή τελικά είναι ωραία και είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας μετά την αποχώρηση από το MasterChef 4:



Ανάμεικτα συναισθήματα είχε και ο Γιώργος, με τον οποίο η Κατερίνα είχε τεράστια κόντρα από την έναρξη του MasterChef:

Συγκεκριμένα ο Γιώργος μετά την αποχώρηση της Κατερίνας είπε: «H αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ, αν πρέπει να στενοχωρηθώ. Είμαι χαρούμενος που πλέον αυτός ο ανταγωνιστής, αυτός που δημιουργούμε όλη την ώρα αυτά τα προβλήματα και τις κόντρες, δε θα υπάρχει πια στο παιχνίδι. Θα είμαι λίγο πιο χαλαρός. Από την άλλη έχω μια πίκρα για τον λόγο που η Κατερίνα το ήθελε πάρα πολύ αυτό που έκανε. Δεν ήταν απλά μέσα στο παιχνίδι και όπου φτάσει. Έφυγε με αποτέλεσμα να μη φτάσει στο στόχο της».

Το γράμμα της Κατερίνας:



Οι final 10 είναι: Ντέμη, Μαριάννα, Δημήτρης, Μαρία, Τζον, Γιώργος, Διονύσης, Σταύρος, Σταυρής, και Μάρλεν.

65δρθ