Πρώτη Μαΐου σήμερα και το έθιμο θέλει να γιορτάζουμε τα λουλούδια και την άνοιξη. Οι περισσότεροι εκμεταλλευόμαστε την ημέρα για μια απόδραση στην εξοχή, για να μαζέψουμε λουλούδια και για να φτιάξουμε το παραδοσιακό στεφάνι. Το ίδιο έκαναν και πολλοί διάσημοι και διάσημες της ελληνικής showbiz μας ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στα social media «Καλό Μήνα!».

Άλλοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό για μια απόδραση, άλλοι γιόρτασαν «εντός» λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, κάποιοι μαζί με φίλους και συνεργάτες, οι πιο τολμηροί έκαναν την πρώτη βουτιά στη θάλασσα ενώ γνωστή παρουσιάστρια έχει διπλό λόγο για να γιορτάζει τη σημερινή ημέρα.




Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καλό μήνα φίλοι μου! Πίνουμε το καφεδάκι μας @alphatv #happyday #live #happymonth». 
«Καλό μήνα φίλοι μου. ? Για εμάς αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική . Σαν σήμερα ...πριν από επτά χρόνια «άνθισε» για πρώτη φορά η οικογένειά μας. Η Νάγια μας το πρώτο μας παιδάκι ήρθε στη ζωή. Ξαφνικά και απροσδόκητα ενώ την περιμέναμε λίγο αργότερα. Ένα πλάσμα χαρισματικό, δοτικό γενναιόδωρο ... απλά υπέροχο. Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! #Happybirthday #myprincess #firstlove»




Δέσποινα Καμπούρη: «Hello May! Bring joy and peace in our homes»



Δέσποινα Βανδή: «Καλό μήνα σε όλους!!! @maniadelou @cholevamaria @tinatoska @michailpapatheodorou @kiriakoskaramoutsos @theo.km», «Καλό μήνα παιδιά! Ένας Μάης αλλιώτικος από τους άλλους...εξακολουθεί να είναι ωστόσο ο αγαπημένος μου!❤️».






Ελένη Χατζίδου: «Καλή Πρωτομαγιά. Αυτή ήταν η δεύτερη φωτό υποψήφια για το εξώφυλλο του νέου single #imikrieleni από το φακό του @panosgi. Η ταλαιπωρία μου απ τις αναγούλες τη συγκεκριμένη μέρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου αλλά η χαρά που έχω ξεπερνάει τα πάντα».



Φαίη Σκορδά: «Καλό μηνα»


Ναταλία Δραγούμη: «ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ #sky #bluesky #greece #lovemycountry #picoftheday #artislife #daylight»


Νίνα Λοτσάρη: «Καλό μήνα....ο Μάιος ας είναι ο πιο συναρπαστικός μήνας της χρονιάς έως τώρα φίλοι μου...»



Μαρία – Λουίζα Βούρου: «Hello May #1stofmay #spring #vacation #photography #naturephotography #naturelovers #may #happymama #strolling #moodoftheday».



Ευγενία Μανωλίδου: «Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά με πολλούς ήλιους στη ζωή μας! #may #maywreath #spring #flowers #motd».



Στέλιος Κρητικός: «Καλό μήνα !!! Εκεί που ενώνει η γη κι ο ουρανός !!! #1 #may #kalomina #2019».


Όλγα Πηλιάκη: «Στεφανάκι από τις τριανταφυλλιές του κήπου μας! Μας πήρε κανένα δίωρο αλλά τα καταφέραμε!! Καλό μήνα σε όλους! @i_kalma».



Ράνια Θρασκιά: «Ο Μάιος των ονείρων μας...».



Σίσσυ Χρηστίδου: «Hello May... #MeToMalako».


Νόνη Δούνια: «Από τον κήπο της γιαγιάς #kalomina#kaliprotomagia #mayfirst».



Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Καλό μας μήνα! #newmonth #may #flowers #smile #goodenergy #goodmorning #goodvibesonly».


Και η Ζέτα Δούκα ευχήθηκε σε όλους «Καλό μήνα!».


Δούκισσα Νομικού: Καλό μήνα



Σία Κοσσιώνη: «Παπαρούνες για φέτος! Καλή Πρωτομαγιά! #1stofmay #1stofthemonth #may #spring #springtime #flowers #flowerstagram».


Στέλιος Χανταμπάκης: «Καλό μηναααααααα!!!!!! ? ????? #?».



Νίκη Κεραμέως: «Αντλούμε αισιοδοξία από τα χρώματα της άνοιξης για να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και ασφάλεια την πρωτόγνωρη συγκυρία. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, καλή Πρωτομαγιά! #καλό_μήνα».


Σάββας Πούμπουρας: « “Happy 1st of a new era..?“ ______________________________________________ Βόλτα στο δάσος. Και είναι μια χαρά. Και ας μην φύγαμε. Άμα έχεις τα αλάνια μαζί σου, δεν χρειάζεσαι ούτε θάλασσες, ούτε βουνά, ούτε τριήμερα. ✨ Καλή 1η μιας νέας εποχής. Και εδώ είμαστε. Όλοι μαζί ρε! ❤️».


Κατερίνα Τσάβαλου: «1μαΐου_καλό_μήνα? με #υγεία #αγάπη #αλήθεια #ευλογία και #ευγνωμοσύνη_για_τα_πάντα_όλα ! (Τα λουλούδια στο στεφάνι είναι αληθινά)».


Αγγελική Νικολούλη: «Μέρα Μαγιού σε βρίσκω...Καλό, Ανοιξιάτικο μήνα με θετική ενέργεια...????».



Νίκος Αναδιώτης: «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ! ! Καλό μήνα ! ??? (παρέα με τα πιο αγνά πλάσματα που έχω συναντήσει εδώ κ πολύ καιρό )».


Γρηγόρης Γκουντάρας: «Καλό❣️,φωτεινό☀️,ανθισμένο?,ήρεμο?και με υγεία μήνα να έχουμε??❤️#ολαθαπανεκαλα».


Σίσσυ Φειδά: «Happy 1st of May! Flowers give to every space the final touch! They Complete , give life, colour, perfume and character everywhere they’re placed!!! ».



Τζένη Θεωνά: «Το αγόρι του Μάη. ?? #kalomina».


Ιωάννα Λίλη: «Μια τελείως διαφορετική Πρωτομαγιά Βιώνουμε φέτος και είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.... - Μένουμε Σπίτι-Μένουμε Ασφαλείς- Καλή Πρωτομαγιά και Καλούς Μας Αγώνες σε κάθε Επίπεδο!!!! Ευχές για έναν Μαγικό Μήνα,Γεμάτη Φώς,Πανέμορφα Χρώματα,Μεθυστικά Αρώματα,Γλυκές Προσμονές, ΑΓΑΠΗ,ΗΡΕΜΙΑ,ΟΜΟΡΦΙΑ,ΑΡΜΟΝΙΑ,ΜΑΓΕΙΑ στην Ψυχή και στην Ζωή Μας!!!!!».


Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά από σχεδόν δυο μήνες καραντίνας. Μέσα σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα λοιπόν όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, ζω την καραντίνα μου.Κι εγώ έχω ξεκουραστεί,έχω μαγειρέψει,έχω κλαδέψει,έχω τρέξει,έχω κάνει διαλογισμό,έχω καθαρίσει όλο το σπίτι,έχω δει σήριαλ,έχω διαβάσει,έχω κουρέψει,έχω βαρεθεί,έχω μελαγχολήσει,έχω ακούσει μουσική,έχω χορέψει,έχω γελάσει,έχω κλάψει,ΟΛΑ.Παραμένω θετική, ψύχραιμη και ευγνώμων που τουλάχιστον έχω χρόνο να παρατηρώ όλα αυτά.

Μέσα από την παρατήρηση μπορεί να έρθει η αλλαγή και τώρα έχουμε χρόνο να παρατηρήσουμε όλα τα συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από κάθε κατάσταση.
Τι θα βγει μετά από όλο αυτό;Θα αλλάξουμε;Θα γίνουμε καλύτεροι;Δεν το ξέρω.Το εύχομαι και σίγουρα είναι στο χέρι μας! Θα δείξει...!», είχε η ίδια γράψει λίγο πριν το Πάσχα θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της και πώς αυτή η κατάσταση μας έχει αλλάξει τη ζωή.

Η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκε τον Μάη με μπόλικο ενθουσιασμό, έφτιαξε το παραδοσιακό μαγιάτικο στεφάνι μαζί με την οικογένειά της και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της την πιο βαθιά της επιθυμία. Η ίδια δημοσιεύοντας στο προφίλ της μια φωτογραφία από την Πάτμο σχολίασε: «Σύντομα…».