Στο σπίτι μένει μόνη, λόγω καραντίνας για τον κορονοϊό, η Μαρία Σολωμού και προσπαθεί να κρατά πάντα την αισιοδοξία και το χιούμορ της.

Στην νέα τάξη πραγμάτων λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός επικοινωνεί καθημερινά με τον κόσμο και τους φίλους της μέσα από τα social media, με τον δικό της φυσικά ξεχωριστό τρόπο και μας αποκαλύπτει τις σκέψεις, τις ανησυχίες, αλλά και όσα περιμένει με το που θα τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος.

Με χιούμορ και αισιοδοξία, λοιπόν, σχολιάζει μετά το Πάσχα και την άρση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και το σταδιακό άνοιγμα των μαγαζιών για την επιστροφή στην κανονικότητα, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει στην μετά -καραντίνας περίοδο.

Και αυτό είναι να επισκεφθεί ένα κομμωτήριο για να περιποιηθεί τα μαλλιά της και να κάνει κάποιες αγορές στα μαγαζιά.

«Αφού τελείωσαν οι χοροί και τα πανηγύρια… αυτά που δεν κάναμε, έχουμε επανέλθει στην κανονικότητά μας (αν το λες αυτό κανονικότητα) και από τις 27 και μετά λέει ότι κάτι θα γίνει και θα μας «αμολήσουν». Εγώ δεν πρόκειται να πάω πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να ανοίξει το κομμωτήριο γιατί χρειάζομαι ένα κλάδεμα, κανά δυο μαγαζάκια γιατί είμαι ανίκανη να παρεγγέλνω μέσω ίντερνετ και δεν το γουστάρω καθόλου και θα είμαι πολύ ευχαριστημένη και θα γυρίσω σπίτι μου».