Η Κατερίνα Μουτσάτσου που ζει με τον σύζυγο της Charles Como και τον γιο τους στο Λος Άντζελες δεν σταμάτησε καθόλου όλο αυτό τον καιρό να μιλάει για την κατάσταση στην Αμερική με τον κορονοϊό και για το προβληματικό σύστημα υγείας.

Ωστόσο με ένα πρωτότυπο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Isntagram, μας ενημέρωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της!

Η Κατερίνα γυμνή μαζί με τον γιο της φορώντας μάσκες που έχουν πάνω τους την ελληνική σημαία, τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Μεσημέρι του Γιώργου Λιάγκα, η όμορφη ηθοποιός επιβεβαίσε ότι είναι 7 μηνών έγκυος!

Δείτε το πρωτότυπο βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica 🙏🏻 Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις