Πριν από ένα χρόνο περίπου ο ηθοποιός είχε μιλήσει στον Γρηγρόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του και για το πώς γνωρίστηκε με τη Sarah Conner.

«Με την Sarah γνωριστήκαμε σε ένα dating app. Υπάρχουν πάρα πολλά στην Αμερική και είναι της μόδας. Μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος στην Αμερική πια δεν βγαίνει έξω να γνωριστεί. Νομίζω ότι μου άρεσε η φωτογραφία της, είδα ότι της είχα αρέσει κι εγώ και μας έκανε match και βγήκαμε έξω για μια σαλάτα. Όταν ήμουν στο Nomads ήταν στην Αμερική. Είδε όλα τα επεισόδια χωρίς να ξέρει γρι ελληνικά», είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την σύντροφο του που είναι hair colorist και συμμετείχε στο Revenge Body με την Khloe Kardashian.

Θα γίνουν γονείς Όπως θα δείτε και εσείς στο φωτογραφία που ακολουθεί, η Sarah είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη και καθώς πλησιάζει ο καιρός για να γεννήσει (διανύει τον 7ο μήνα της κύησης), ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποφάσισε να αποκαλύψει ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

«Όταν η σύντροφός σου στο έγκλημα και τη ζωή, σου κάνει δώρο γενεθλίων μια ανθρώπινη ζωή, δεν χρειάζεται να ζητήσεις τίποτε άλλο. Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Το σκέφτομαι αυτό ως ένα βραβείο Όσκαρ της ζωής και κάθε γονιός εκεί έξω θα συμφωνήσει σίγουρα μαζί μου. Δεν υπάρχει τίποτε μεγαλύτερο στη ζωή από το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Παρά τον κορονοϊό, εμείς μένουμε δυνατοί και θετικοί! Ακόμη μια χρονιά στην πλάτη μου, γεμάτη με χαρά και οικογενειακή δύναμη. Αυτό είναι τα πιο περίεργα και πιο απομονωμένα γενέθλια της ζωής μου μέχρι στιγμής, αλλά επίσης τα πιο σημαντικά καθώς είμαι τόοοοοοσο ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας. #birthday #fathertobe #family #coronababy #7monthspregnant #birthdayboy #love #balance #dad #daddytobe #babydaddy #father #fatherhood».