Για το πώς βιώνει την κατάσταση με τον εγκλεισμό λόγω κορωνοϊού μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ξεσκονίζει και ξέσπασε λέγοντας πως για όλο αυτό που μας συμβαίνει φταίμε εμείς καθώς από κάποιους ανόητους περιπλανάται πάνω από τα κεφάλια μας.

«Θα σου πω ότι βρήκα γωνίες μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει να τις είχα πειράξει ποτέ με σφουγγάρι και ξεσκονόπανο, πρέπει να είναι 2 δεκαετιών, από το 2002, που έχει χτιστεί το σπίτι...», αποκαλύπτει ο Γιάννης Καπετάνιος στο περιοδικό «Λοιπόν» και συνεχίζει: «Εμείς το κάναμε να μας συμβαίνει, εμείς φταίμε γι’ αυτό, όλοι. Ήρθε ένα μικρόβιο και από διάφορους ανόητους άρχισε να περιπλανάται πάνω από τα κεφάλια μας. Μια ευχή που είχε γράψει ο σεβασμιότατος Εδέσσης Ιωήλ είναι ότι: “Η εξάπλωση αυτού θα γίνει από ανόητους ανθρώπους”. Ο Παντοδύναμος Θεός να προστατεύσει όλη την οικουμένη. Δεν πρέπει να προσευχόμαστε μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τον διπλανό μας… προ πάντων για τον διπλανό μας, για να σωθούμε».

Όσο για το πώς περνάει τον χρόνο του μέσα στο σπίτι λέει: «Τι να κάνεις μέσα στο σπίτι; Κάποια στιγμή εξαντλούνται όλα… Θα δεις τηλεόραση, θα διαβάσεις, θα μαγειρέψεις, θα ξεσκονίσεις, θα σφουγγαρίσεις… Όλες οι γωνίες που ήταν άγνωστες για μένα, λόγω των πολλαπλών ασχολιών μου… Θα σου πω ότι βρήκα γωνίες μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει να τις είχα πειράξει ποτέ με σφουγγάρι και ξεσκονόπανο, πρέπει να είναι 2 δεκαετιών, από το 2002, που έχει χτιστεί το σπίτι… Είχα γωνίες στο σπίτι που δεν πέρναγα ποτέ, δεν πέρναγε το σφουγγαρόπανο , η σκούπα, δεν τους έδινα πολλή σημασία. Τώρα ήρθε η ώρα τους… ήρθε η ώρα της λεπτομέρειας. Όχι μόνο για το ξεσκόνισμα, αλλά και για τους εαυτούς μας, της βαθιάς περισυλλογής».