Η παρουσιάστρια του star, λοιπόν, μίλησε για την καθημερινότητά της και τι κάνει σε ημερήσια βάση, ενώ μεταξύ άλλων έκανε μια εξομολόγηση και μοιράστηκε τα συναισθήματα που της δημιουργούνται με τη συγκυρία του κοροναϊού.

«Γενικά μαγειρεύουμε κάθε μέρα μαζί με την Μπιάνκα, τα κάνουμε όλα με την κόρη μου, ο Κάρολος απλά δοκιμάζει. Είναι μια χαρά τα πράγματα, εκτός του ότι πρέπει να βρίσκεις τρόπους να παίζεις και να διασκεδάζεις τα παιδιά», είπε για αρχή.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι έχει κλάψει και έχει πιάσει τον εαυτό της να απελπίζεται με όσα διαδραματίζονται στον κόσμο.

«Δεν θα σας πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που με πιάνει πάρα πολύ μεγάλη απελπισία, στεναχώρια και αγωνία για το τι θα γίνει, ούτε ότι δεν έχω κλάψει με όλα αυτά που βλέπω, ούτε που έχω κλειστεί στον εαυτό μου για μερικές ώρες τουλάχιστον, γιατί τόσο μόνο επιτρέπεται με τα παιδιά, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει. Είναι διαφορετικό να μένεις σπίτι με τα παιδιά σου και να φροντίζεις την οικογένειά σου και διαφορετικό να αναγκάζεσαι μέσα σε τέσσερις τοίχους να έχεις ψυχραιμία και να λύσεις τον γόρδιο δεσμό, γιατί κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Βέβαια με αισιοδοξία και καλή διάθεση πάντα» κατέληξε η παρουσιάστρια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…