Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει ο κόσμος να ασχολείται μόνο με τη δουλειά του.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μετά το αιφνίδιο τέλος των εμφανίσεων του στο «Κέντρο Αθηνών», αφοσιώθηκε στον εαυτό του κάνοντας καθημερινά πράγματα που αγαπά.

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ενώ διαθέτει τα δικά του προφίλ στα social media, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός, μιας και προτιμά να τα χρησιμοποιεί μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Μετά από ένα διάστημα αποχής, ο Νίκος Οικονομόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε με την εξάπλωση του κοροναϊού. «Επειδή μου ζητάτε συνέχεια να βάλω έστω μια φωτογραφία μου ορίστε… Εύχομαι να είσαστε καλά,να περνάτε το χρόνο σας με πράγματα που σας ευχαριστούν και με την σκέψη ότι σύντομα θα είμαστε πάλι στην κανονικότητα.. Πολλά φιλιά», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.