Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, έγινε γνωστό πώς δώρισε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του, δύο φορητούς αναπνευστήρες μεγάλης αξίας, προκειμένου να ενισχύσει τον ιατρικό εξοπλισμό του στη «μάχη» με τον κοροναϊό.

Την είδηση δεν την έκανε γνωστή ο ίδιος, αλλά η διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας -μεταξύ άλλων- τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Διάβασέ την αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ευχαριστεί θερμά τους: 1. Γιώργο Πρίντεζη, διεθνή καλαθοσφαιριστή, για τη δωρεά δύο (2) φορητών συσκευών αναπνοής VentiLogic Plus τη Δευτέρα 30.3.2020 2. Ροταριανό Όμιλο Ερμούπολης για τη δωρεά ηλεκτρονικής πινακίδας προβολής ενημερωτικών μηνυμάτων με wi-fi τη Δευτέρα 30.3.2020 3. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την παροχή υγειονομικού υλικού (1.100 ζεύγη γαντιών και 8 λίτρα κρεμοσάπουνο) προς το Νοσοκομείο Σύρου και το Περιφερειακό Ιατρείο Φοίνικα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

👏🏻👏🏻👏🏻 Ο @pripripri15 έκανε δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου δυο φορητές συσκευές αναπνοής VentiLogic Plus. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #EUROLEAGUEUNITED

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) στις