Αποκλεισμένη στη Κύπρο βρίσκεται η Ιωάννα ΜΠΕΛΑ λόγω καραντίνας αλλά και επειδή δεν μπορεί να ταξιδέψει το γνωστό μοντέλο είχε πάει για φωτογράφηση και λόγω εξελίξεων είναι εκεί βδομάδες. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι εκεί ζει ο σύντροφός της και Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας Λωνίδας Λεωνίδου. Η μελαχρινή καλλονή μιλάει στη Σάσα Σταματη στα parapolitika.gr για τις εξελίξεις στη ζωή της.

«Είμαι αποκλεισμένη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό σε καραντίνα. Είχα έρθει εδώ για μια φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικό και για τον σύντροφο μου που ζει μόνιμα εδώ. Ωστόσο λόγω της απαγόρευσης πτήσεων είμαι εδώ αποκλεισμένη δύο εβδομάδες. Είχα κανονίσει να φύγω 20 Απριλίου για Αμερική για δουλειές στο πρακτορείο μου και δεν μπορώ να φύγω έχω αφήσει το εισιτήριο μου ανοιχτό. Νοιώθω περίεργα με όλη την κατάσταση. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα».

Η δίμετρη καλλονή σήμερα έχει και τα γενέθλια της και τα γιόρτασε prive μαζί του μιας και είναι σε καραντίνα. Η ίδια δήλωσε στα parapolitika.gr

«Σήμερα έχω γενέθλια γίνομαι 24 και είναι τα πιο διαφορετικά γενέθλια της ζωής μου δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ευτυχώς προνόησε ο σύντροφος μου να μου κάνει τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής  μου με τούρτα και δώρο». Tο site μας εξασφάλισε και φωτογραφία του δώρου. Πρόκειται για ένα πανάκριβο περιδέραιο του οίκου Tifanny’s.