Στιγμές αγωνίας έζησαν τα τελευταία 24ωρα η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου, αφού η κορούλα τους, χρειάστηκε να νοσηλευτεί έχοντας συμπτώματα που θύμιζαν αυτά του κοροναϊού.

Ευτυχώς η μικρή δεν έχει τον ιό και η Ελένη Χατζίδου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για να το ανακοινώσει.

Και πριν από λίγο έγραψε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της κόρης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

3η ημέρα στο νοσοκομείο... Δεν περνούσαν τα λεπτά,τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγουνε τα αποτελέσματα... Μολις φτασαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπεμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους. Μέσω ενδοεπικοινωνιας το προσωπικο,μου εδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζοταν να μπουνε μέσα,φορούσανε αυτές τις ολοςωμες στολες που βλέπεις στην τηλεόραση... Βλέπαμε το μπαμπά μας απ το παράθυρο(μένει έξω απ το νοσοκομείο στο αμάξι ολες αυτες τις μερες)μιας κ το δωμάτιο μας κοιτουσε στο δρόμο,ευτυχώς,αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν,ποσο μάλλον στο δωμάτιο... Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση... Τα μέτρα δρακόντεια!χαρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικο το τεστ κορονοϊου🙏🏼 Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπολοιπες εξεταςεις... Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονης αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε... Μείνετε σπίτι,μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία... Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσυ για μένα... Με αγαπη❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις


Συγκεκριμένα η μικρή Μελίτα, έχει αιφνίδιο εξάνθημα. Πρόκειται για μια λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού την οποία το παιδί κολλάει από κάποιο ενήλικο μέλος της οικογένειας που δεν έχει συμπτώματα. Ο ιός παραμένει στον οργανισμό του για όλη του τη ζωή και επανενεργοποιείται κατά διαστήματα χωρίς ωστόσο να δημιουργεί αναγκαστικά συμπτώματα.