Με μία συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram, η Μιμή Ντενίση θυμάται τη θριαμβευτική εμφάνισή της στη σκηνή ως Μπουμπουλίνα, τιμά τη σημερινή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και κάνει τον παραλληλισμό με τους Έλληνες ήρωες της σημερινής δύσκολης εποχής του κορoναϊού.

Η ίδια γράφει: «20 χρόνια πριν έκανα την Μπουμπουλίνα. Τότε ήταν παλιομοδίτικο ξεπερασμένο μπανάλ για να μην πω κακό να μιλάς για την Ελλάδα την Επανάσταση, να λες την λέξη πατρίδα. Χαίρομαι γιατί δεν είμαστε έτσι πια.

Η πατρίδα είναι για όλους η Ελλάδα η Ελληνικότητα είναι περηφάνια καμιά σχέση δεν έχει με εθνικισμούς και ακρότητες..

Η Ελληνική Επανάσταση ήταν από τις σημαντικότερες που έγιναν ποτέ. Ένας μικρός πάμφτωχος σκλαβωμένος επί 400 χρόνια λαός σήκωσε κεφάλι στην τεράστια Οθωμανική Αυτοκρατορία..

Και βέβαια βοηθήθηκε τελικά από την Ευρώπη αλλά πολύ μετά, όταν η Ευρώπη είδε τον τεράστιο αγώνα τις θυσίες και τις απίστευτες νίκες αυτού του λαού..

Δεν είναι κιτς οι φουστανέλες οι ήρωες οι ιστορίες τους ακόμα και τα πολλά ελαττώματα τους, αυτοί μας ελευθέρωσαν, ας είμαστε περήφανοι που είμαστε απόγονοι τους, που είμαστε Έλληνες..

Βλέπετε πως σε δύσκολες εποχές σαν την τωρινή οι Ήρωες δεν λείπουν απ' αυτή την χώρα, και είναι γιατροί νοσοκόμοι απλοί εργαζόμενοι στρατιώτες στα σύνορα. Να ‘μαστε όλοι καλά και να ‘ναι πάντα Ελεύθερη η χώρα μας. #greece #proudtobegreek #greekrevolution #1821 #nationalday #heroes #unity».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

20 χρονια πριν εκανα την Μπουμπουλινα.Τοτε ηταν παλιομοδιτικο ξεπερασμενο μπαναλ για να μην πω κακο να μιλας για την Ελλαδα την Επανασταση ...να λες την λεξη πατριδα!! Χαιρομαι γιατι δεν ειμαστε ετσι πια!! Η πατριδα ειναι για ολους η Ελλαδα η Ελληνικοτητα ειναι περηφανεια καμμια σχεση δεν εχει με εθνικισμους κ ακροτητες..Η Ελληνικη Επανασταση ηταν απο τις σημαντικωτερες που εγιναν ποτε! Ενας μικρος παμφτωχος σκλαβωμενος επι 400 χρονια λαος σηκωσε κεφαλι στην τεραστια Οθωμανικη Αυτοκρατορια..Κ βεβαια βοηθηθηκε τελικα απο την Ευρωπη αλλα πολυυυυ μετα...οταν η Ευρωπη ειδε τον τεραστιο αγωνα τις θυσιες κ τις απιστευτες νικες αυτου του λαου..Δεν ειναι κιτς οι φουστανελες οι ηρωες οι ιστοριες τους ακομα κ τα πολλα ελαττωματα τους..αυτοι μας ελευθερωσαν..ας ειμαστε περηφανοι που ειμαστε απογονοι τους..που ειμαστε Ελληνες..κ βλεπετε πως σε δυσκολες εποχες σαν την τωρινη οι Ηρωες δεν λειπουν απ αυτη την χωρα..κ ειναι γιατροι νοσοκομοι απλοι εργαζομενοι στρατωτες στα συνορα!! Ναμαστε ολοι καλα κ ναναι παντα Ελευθερη η χωρα μας! #greece #proudtobegreek #greekrevolution #1821 #nationalday #heroes #unity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις