Στην έκτακτη εκπομπή του MEGA για τον κοροναϊο μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής σημείωσε πως είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση για όλους, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υπακούσουμε τους ειδικούς και να μείνουμε στο σπίτι μας.

«Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ πιο δύσκολα απ ΄ότι τα περιμέναμε. Ωστόσο όπως είχε πει ο Μπιλ Γκέιτς κάθε καταστροφή αρχίζει από τα πιο μικρά πράγματα», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος τονίζοντας πως είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά.

Ο αγαπητός τραγουδιστής επισήμανε πως κατά την άποψή του όλα αυτά τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί από την κυβέρνηση είναι προς την σωστή κατεύθυνση ενώ ίσως χρειαστούν και περισσότερα καθώς όπως φαίνεται δεν υπακούν όλοι.

«Σύντομα θα περάσουν όλα. Μακάρι να γίνει ένα restart στη ζωή μας αλλά μέχρι τότε πρέπει να γίνουμε πάρα πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Το να βγούμε μία βόλτα και να πάμε σπίτι μας δεν είναι υπερβολικό αλλά ας κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να μην απαγορευτεί εντελώς η κυκλοφορία», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος αφιερώνοντας σε όλους τους φαν του και κυρίως σε όλους όσους… μένουν σπίτι την μοναδική του επιτυχία, το «Φιλαράκι».