Αυλαία ρίχνει προσωρινά το «Πρωινό» μετά την ανακοίνωση της παρουσιάστριας πως είναι θετική  κοροναϊό.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, που επικοινώνησε με στελέχη του ΑΝΤ-1, το κανάλι  αποφάσισε να βάλει προσωρινό τέλος στην εκπομπή ενώ οι φήμες που ήθελαν τον ΑΝΤ-1 να συνεχίζει με επαναλήψεις της εκπομπής ήταν μόνο φήμες καθώς ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από τους ιθύνοντες του καναλιού. Η απόφαση στέλνει όλους τους εργαζόμενους του στούντιο Κάπα σπίτι τους, σε προληπτική καραντίνα ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση σε όλους τους χώρους. Το κενό θα καλυφθεί με επαναλήψεις γνωστής σειράς ενώ το Πρωινό είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας. Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή δεν θα προβληθεί για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

 

 

 

 

Η Φαίη Σκορδά το ανακοίνωσε η μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

 

Όπως αναφέρει η ίδια, δεν έχει συμπτώματα και είναι σε καραντίνα στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

 

Όλο το μήνυμα της Φαίης Σκορδά:

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορωνοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική.Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις