Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο «γιατρός Βασταρδής» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς μπήκε στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε και τις εξελίξεις στον έρωτά του με την “Θεοδοσία”.

«Στην αρχή με είδαν για το ρόλο που έκανε ο Ίαν Στρατής. Δεν έγινε αυτό και μετά με καλέσανε για το ρόλο του Αλέξανδρου Βασταρδή, του γιατρού, και πέρασα από 5-6 ακροάσεις. Ο γιατρός μένει μέχρι κάποιο σημείο που έχω διαβάσει. Κάποια στιγμή πηγαίνει και στο Διαφάνι να διεκδικήσει τη Θεοδοσία στα ίσα πλέον», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Δημήτρης Σαμόλης, μάλιστα, είπε και για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Στο δρόμο μου λένε συνέχεια “γεια σου γιατρέ”. Πολλά κορίτσια με ρωτάνε αν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τεστ Παπ και τις στέλνω στον αδερφό μου που είναι όντως γυναικολόγος».

«Σαν ηθοποιός είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μία τέτοια δουλειά έχει αυτή την ανταπόκριση γιατί δεν γίνονται συχνά τέτοιες δουλειές. Και που έχει στραφεί πλέον το ενδιαφέρον στη μυθοπλασία, για εμάς τους ηθοποιούς είναι μαγικό», είπε ο Δημήτρης Σαμόλης για τις Άγριες Μέλισσες.