Ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος της εκπομπής «Nega talk» αναφέρθηκε στη σύντροφό του και στα παιδιά τους. Εξήγησε γιατί δεν έχει social media και τον λόγο που δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του.

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω. Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε.

Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη.

Όλα αυτά που ακούγαμε και όλα αυτά που μας έλεγαν για το πόσο μαγική υπόθεση είναι η υπόθεση παιδιά είχαν απόλυτο δίκιο. Είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο. Εντάξει δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία, δεν υπάρχει κάτι για το οποίο νιώθω περισσότερο περήφανος στη ζωή μου, πιο προνομιούχος από το γεγονός ότι αυτά τα πλάσματα με εμπιστεύονται, με αγαπάνε… Μόνο που δεν θηλάζω και εκνευρίζομαι γι’ αυτό. Εγώ ήμουν μέσα στη γέννα, έκανα και τα εγκαίνια. Νομίζω ότι είναι τόσο μαγικό όλο αυτό που γίνεται εκείνη τη στιγμή».