Με αναρτήσεις τους στο instagram, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κέιτ Χάντσον δημοσιοποίησαν την έντονη ανησυχία τους για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram όπου φαίνεται να φοράει προστατευτική μάσκα κατά τη διάρκεια ταξιδιού της προς τη Γαλλία. «Στο δρόμο για το Παρίσι. Παρανοϊκή; Συγκρατημένη; Πανικοβλημένη; Ήρεμη; Πανδημία; Προπαγάνδα; Η Πάλτροου θα πάει για ύπνο με αυτό το πράγμα στο αεροπλάνο. Έχω ήδη πρωταγωνιστήσει σε αυτή την ταινία. Μείνετε ασφαλείς. Μην δίνετε χειραψίες. Να πλένετε τα χέρια σας συχνά» έγραψε η 47χρονη αμερικανίδα ηθοποιός σχολιάζοντας την ανάρτησή της, αναφερόμενη μάλιστα στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Contagion» (Πανδημία) του 2011, όπου πρωταγωνιστούσε. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ένας ιός εξαπλώνεται από το Χονγκ Κονγκ στον υπόλοιπο κόσμο και η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι η πρώτη ασθενής που μεταφέρει τον ιό από την Κίνα στις ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

En route to Paris. Paranoid? Prudent? Panicked? Placid? Pandemic? Propaganda? Paltrow’s just going to go ahead and sleep with this thing on the plane. I’ve already been in this movie. Stay safe. Don’t shake hands. Wash hands frequently. 😷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Με αντίστοιχη ανάρτησή της η Κέιτ Χάντσον κοινοποίησε μια selfie της μέσα σε αεροπλάνο, φορώντας προστατευτική μάσκα και εξηγώντας ότι ταξιδεύει. Τα σχόλια βέβαια κάποιων followers της υποδεικνύουν ότι προστατευτική μάσκα πρέπει να φορούν μόνο οι ασθενείς, και ότι το σαπούνι και το νερό είναι πολύ πιο αποτελεσματικά, εννοώντας το τακτικό πλύσιμο των χεριών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Travel. 2020. #😳

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις