Η Φαίη Σκορδά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά από καιρό επιστρέφει στην τηλεόραση, συμμετέχοντας στο Just The Two Of Us, βρέθηκαν στο κατάστημα κοσμημάτων και ωρολογιών «Κούρτης» στο Περιστέρι έχει γίνει ο αγαπημένος #WristTherapy προορισμός πολλών επώνυμων προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας και όχι μόνο. Εκεί συνάντησαν και άλλα γνωστά πρόσωπα της σοουμπίζ.

Η ιστορία των καταστημάτων Κούρτης ξεκίνησε το 1981, όταν ο νεαρός Διονύσης Κούρτης έθεσε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση.

Η επιθυμία του για τη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής τον οδήγησε στη δραστηριοποίησή του στη λιανική πώληση, με τη σύσταση της πρώτης δικής του εταιρείας και αργότερα ένα επιτυχημένο δίκτυο 4 καταστημάτων στην Αθήνα. Κληρονομώντας το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα του, ο Αντώνης Κούρτης ξεκίνησε το 2014 το brand κοσμημάτων και ωρολογιών K.due².

Η εμπειρία της οικογένειας από το χώρο, μαζί με το πάθος του Αντώνη για την υλοποίηση της ιδέας, τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν την πρώτη Ελληνική εταιρεία ρολογιών, που έχει ως στόχο να δημιουργεί ρολόγια μοναδικά για τον καθένα. Σήμερα, ο οίκος Κούρτης, πρωτοπορεί στην αγορά του ρολογιού ως χονδρέμπορος αλλά και στην λιανική πώληση.