Από το ιδιωτικό αεροσκάφος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, όπου εργαζόταν ως αεροσυνοδός, βρέθηκε στο «My style rocks», εντυπωσιάζοντας τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή. Ο λόγος για την 30χρονη µελαχρινή καλλονή µε τα πράσινα µάτια Κυριακή Κατσογρεσάκη, που αποχώρησε από το gala του τηλεοπτικού παιχνιδιού µόδας της περασµένης Παρασκευής. Το «Secret» συνάντησε την Κρητικιά αεροσυνοδό, η οποία αποκάλυψε το πώς αποφάσισε να συµµετάσχει στο ριάλιτι µόδας και άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της µε τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Η συζήτησή µας ξεκίνησε από τη συµµετοχή της στο «My style rocks». «Η αλήθεια είναι ότι, όταν έκανα την αίτηση για το “My style rocks”, δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν απόφαση της στιγµής. ∆εν είχα παρακολουθήσει κανέναν κύκλο πιο πριν. Είχα δει απλώς κάποια βιντεάκια στα social media από δύο κοπέλες που ακολουθούσα και µου φαίνονταν ωραία », ανέφερε στο «Secret» και συνέχισε λέγοντας πως «όταν µε δέχτηκαν στο παιχνίδι και το ανακοίνωσα σε φίλες µου που είχαν δει το ριάλιτι µόδας, µου είπαν κατηγορηµατικά “µην πας, δεν είναι για σένα, για το επίπεδό σου και τον χαρακτήρα σου”. Συνειδητοποίησα εκ των υστέρων ότι το “My style rocks” δεν ήταν για µένα, δεν ήταν για τον χαρακτήρα µου, γιατί έχει µέσα πολύ ίντριγκα και κατινιά και αυτό δεν αρµόζει στον δικό µου χαρακτήρα».

Η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη συµπεριφορά που είχε απέναντί της η Μαρία Καζαριάν. «Σίγουρα για όλες τις καινούργιες παίκτριες πάντα η πρώτη εβδοµάδα είναι δύσκολη, γιατί µεταξύ των κοριτσιών υπάρχει ο συναισθηµατικός παράγοντας. Εχουν ενωθεί, γιατί είναι λογικό να έχουν αναπτύξει φιλίες. Εγώ πήγα την τρίτη εβδοµάδα και ήταν δύσκολα τα πράγµατα. Με ενόχλησαν κάποια σχόλια που δεν είχαν ευγένεια και σεβασµό. Η Μαρία Καζαριάν µε ειρωνευόταν και ήταν επιθετική µαζί µου και αρνητική. ∆εν µε σεβάστηκε», αναφέρει.

Ενοχλήθηκε, όµως και για την ερώτηση που της είχε κάνει ο Στέλιος Κουδουνάρης αν το στήθος της είναι φυσικό. «Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, το µόνο που µπορώ να πω είναι ότι και η Ελενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς ήταν µαζί µου πολύ ευγενικοί», σηµειώνει και συµπληρώνει: «Απλώς, ο Στέλιος Κουδουνάρης µου έκανε µια ερώτηση που δεν είχε καµία σχέση µε το ριάλιτι µόδας και το στυλ. Με ρώτησε αν το στήθος µου είναι φυσικό. Ηταν άκυρη αυτή η ερώτηση, υπήρχε σκοπιµότητα, για να ακουστεί και να γίνει ντόρος».

Πώς, όµως, η πανέµορφη κοπέλα µε µια τόσο καλή δουλειά επέλεξε να πάει σε ένα ριάλιτι µόδας; «Είµαι 30 ετών από την Κρήτη, από ένα χωριό έξω από τη Σητεία, τη Ζήρο. Εχω σπουδάσει στη Φιλοσοφική, στο Πανεπιστήµιο Ρεθύµνου, µιλάω αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά και εργάζοµαι ως αεροσυνοδός για τα µέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. ∆εν άφησα τη δουλειά µου για να πάω στο ριάλιτι, απλώς αυτή την περίοδο ήµουν στην Ελλάδα για την εκπαίδευση πιλότου που κάνω και είχα και ρεπό έναν µήνα», απάντησε.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποκαλύπτει στο «Secret» και άγνωστες στιγµές από τη συνεργασία της µε τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. «Πρόσφατα ταξιδεύαµε στην Ευρώπη µε τα µέλη της βασιλικής οικογένειας και είχε πολλές αναταράξεις. Ο σεΐχης ήθελε ένα τσάι. Την ώρα που πήγα να το ακουµπήσω στο τραπεζάκι, κουνιόταν πολύ το αεροπλάνο και το τσάι έπεσε στα πόδια του σεΐχη. Εγώ τροµοκρατήθηκα, φοβήθηκα, αλλά κατευθείαν ο σεΐχης µου είπε: “Kανένα πρόβληµα”».

Όσο για τα tips, «ο σεΐχης είναι πολύ γενναιόδωρος και στις πτήσεις µας δίνουν tips αρκετά χρήµατα», αναφέρει και υπογραµµίζει πως τη δουλειά κατάφερε να τη βρει µε την αξία της. «Τα κατάφερα µόνη µου.

Έστειλα το βιογραφικό µου σε ιδιωτικές εταιρείες µε την προϋπηρεσία µου και κάπου το είδαν και µε κάλεσαν για συνέντευξη. Αλλά εγώ δεν ήξερα ότι πρόκειται για βασιλική οικογένεια».

Το µοντέλο από την Κρήτη αποκαλύπτει και τις αδυναµίες του σεΐχη, αλλά και τις απαιτήσεις του. «Οταν έχουµε στην πτήση κάποια συγκεκριµένη νεαρή πριγκίπισσα που είναι µαζί µε τον σεΐχη, απαγορεύεται ναν φοράµε make up και αξεσουάρ, έτσι ώστε να είναι αυτή µόνο το επίκεντρο». Πάντως, αν και έχει πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό της, έχει και τις φοβίες της. «Μια φορά, θυµάµαι, ταξιδεύαµε πάλι στην Ευρώπη και είχαµε πολύ έντονες αναταράξεις. Ξαφνικά πέσαµε σε ένα κενό αέρος, πανικοβλήθηκα και έπεσα στη θέση µου. Φοβήθηκα πάρα πολύ», κατέληξε.