Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για το θάνατο των γονιών του, που έφυγαν από τη ζωή το 2019 με δέκα περίπου μήνες διαφορά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Δεν με επηρέαζαν οι γονείς μου στη δουλειά, αλλά ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται. Μπορούσα να σταματήσω επειδή θα στενοχωριόνταν οι γονείς. Εγώ γενικά προχωράω στη ζωή μου και δεν κρατάω κακίες.».

Και υπογράμμισε: «Είναι μία περίπτωση που στεναχώρησε τους γονείς μου και αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν σημαίνει ότι θα εκδικηθώ, αλλά αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κι «έφυγαν» με αυτή τη στεναχώρια. Ήταν κάτι που συνέβη μπροστά τους, στην τηλεόραση εννοώ. Ήμουν και εγώ στενοχωρημένος. Ήταν πρόσφατο. Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε και να κάνουμε. Δεν ήμασταν της αγκαλιάς.».

Και δεν δίστασε να πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν τα καταφέρνω, δεν είμαι μάγκας, δεν είμαι δυνατός, είμαι κοτάρα. Δεν αντιμετωπίζω τον χαμό των γονιών μου. Έχω κλειστεί στην ασφάλεια της δουλειάς γιατί νιώθω οικεία, ξεχνιέμαι. Δεν έχω καν θυμηθεί τα περιστατικά, δεν έχω ανοίξει φωτογραφικά άλμπουμ.».

Και δήλωσε συγκινημένος: «Στο τέλος τους τα είπα. Της τα είπα κυρίως, αλλά ήταν αργά. Είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε».


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος χωρισμού του από την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην εκπομπή, The 2night Show: «Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς»!