Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, από την πρώτη εμφάνισή της στο «My Style Rocks» κατάφερε να... κλέψει τις εντυπώσεις. Η παίκτρια με το πληθωρικό μπούστο, το οποίο αποκάλυψε στον Στέλιο Κουδουνάρη ότι είναι ψεύτικο, εργάζεται όπως έχει δηλώσει ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένιας της Σαουδικής Αραβίας.

Η συμμετοχή της στο «My Style Rocks» δεν αποτελεί την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, καθώς πέρυσι 2019, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου είχε μιλήσει για τη ζωή της στη Σαουδική Αραβία.

Η Κυριακή, διαθέτει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί, το οποίο θα ήθελε σίγουρα κάθε γυναίκα. Στο Instagram, όπου έχει πάνω από 61 χιλιάδες followers, η 30χρονη καλλονή είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Όπως θα δεί τε παρακάτω, αθλείται εντατικά, λατρεύει το τρέξιμο, την ποδηλασία και κάνει ασκήσεις με όργανα για τέλειους γλουτούς και σμιλεμένο στήθος. Φορώντας πάντα κολάν και αθλητικά τοπ, η νέα παίκτρια του My Style Rocks γυμνάζεται και σίγουρα τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν: