Ο ηθοποιός Κώστας Φλωκατούλας που φέτος τον απολαμβάνουμε πάλι στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήταν τόσο παχύς που είχαν στραβώσει τα πόδια του.

«Όταν ήμουν μικρός, ήμουν τόσο παχύς που είχαν στραβώσει τα πόδια μου. Και είχαμε πάει σε γιατρούς και μου τα είχαν ισιώσει. Ήμουν πάρα πολύ παχύς. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας, ήταν απλά από το φαγητό.

Και κάποια στιγμή, από 12-13 ετών άρχισα να αδυνατίζω και αυτό το πράγμα που βλέπεις τώρα είναι από τα 16 μου χρόνια. Δεν πάχυνε ποτέ και πουθενά», είπε ο Κώστας Φλωκατούλας.

Ο ηθοποιός, που δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος εδώ και 38 χρόνια, μίλησε και για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στη μικρή οθόνη, καθώς και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, «Πολυμενέα», τον οποίο υποδύεται στη σειρά. Ο ίδιος αποκάλυψε παράλληλα πως το μπακάλικο που βλέπουμε στη σειρά είναι πραγματικός χώρος.

«Θα μου άρεσε να έχω μπακάλικο στην πραγματική μου ζωή. Να έχει από όλα μέσα. Το μπακάλικο που βλέπουμε στο Καφέ ήταν πραγματικό μπακάλικο. Όταν κάναμε τα γυρίσματα έμπαινε κόσμος να αγοράσει. Σταματούσαμε τα γυρίσματα για να αγοράσουν οι πελάτες και συνεχίζαμε.

Ήταν καταπληκτικό αυτό, δεν ενοχλούσε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα έχει κλείσει σαν μπακάλικο. Δεν ξέρω αν οι ιδιοκτήτες πήραν σύνταξη. Δε ξέρω τι έγινε. Αλλά ξαναστάθηκε ο ίδιος χώρος. Απλώς δεν είναι σε λειτουργία», είπε ο Κώστας Φλωκατούλας.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κώστα Φλωκατούλα στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου: